SEKSUALNI PREDATOR

Strauss-Kahn imao je 'brutalni' seks s majkom spisateljice koju je pokušao silovati

Anne Mansouret, majka 31-godišnje spisateljice Tristane Banon, izjavila je kako ju je 2000. godine Strauss-Kahn 'uzeo s vulgarnošću vojnika'

PARIZ - Bivši glavni čelnik Međunarodnog monetarnog fonda, Dominique Strauss-Kahn, imao je 'brutalni' seks s majkom 31-godišnje spisateljice Tristane Banon, njegove žrtve navodnog pokušaja silovanja , javlja Daily Mail.

U posljednjoj epizodi jednog od najkontroverznijih skandala u povijesti francuske politike, 56-godišnja Anne Mansouret izjavila je kako ju je 2000. godine Strauss-Kahn 'uzeo s vulgarnošću vojnika'.

Tri godine kasnije Strauss-Kahn navodno je pokušao silovati Mansouretinu kćer tijekom intervjua u jednom pariškom stanu. Banon je bivšeg čelnika MMF-a opisala kao 'podivljalu čimpanzu koja joj pokušava skinuti odjeću'.

Vrlo nasilan, no sporazuman seks između Strauss-Kahna i Mansouret sada je predstavljen kao glavni razlog zašto je Banon čekala osam godina da pokušaj silovanja prijavi policiji.

Strauss-Kahn trenutačno se nalazi na jamčenoj slobodi u New Yorku gdje je optužen da je silovao sobaricu jednog newyorškog hotela. I dok će optužbe protiv njega u SAD-u vjerojatno biti odbačene zbog žrtvine povezanosti s kriminalnim miljeom, bivši čelnik MMF-a sada je suočen s novom istragom.

Mansouret, koju mediji opisuju kao radikalnu feministkinju s tri propala braka i čitavim nizom ljubavnika, priznaje da joj je, za razliku od njezine kćeri, bilo drago što se seksala s muškarcem kojeg Francuzi nazivaju 'Velikim zavodnikom'.

U šesterostanom ispitivanju Mansouret je policiji ispričala kako Strauss-Kahn bio vrlo brutalan u seksu, no na to je pristala. Još nevjerojatni je da je u to vrijeme Mansouret bila najbolja prijateljica Brigette Guillemette, Strauss-Kahnove bivše žene te Tristanine kume.

U posljednjem izdanju magazina L'Express, Mansouret otkriva da je neobičan susret prvo držala samo za sebe, ponajviše zbog činjenice da je spavala s bivšim mužem najbolje prijateljice. No, kada joj je 2003. Banon ispričala što se dogodilo, Mansouret je ispričala sve Guillemette koja se pak konfrontirala s Strauss-Kahnom.

Tada je Strauss-Kahn navodno priznao da je spavao s Mansouret te se ispričao zbog napada na Banon koju je majka odgovorila od podizanja tužbe.

Strauss-Kahn je Banonine optužbe nazvao imaginarnima te je najavio podizanje kontra tužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 18:17