KRVAVI OBRAČUN

Srpski reper likvidiran ispred svog restorana, uhićen kosovski Albanac, srpski mediji: ‘Znamo razlog ubojstva!‘

Reper se navodno prije nego što je stradao posvađao s 52-godišnjim kosovskim Albancem kojega je policija odmah nakon incidenta uhitila

Aleksandar M.

 Screenshot/YouTube

Srpski reper i ugostitelj Aleksandar M. (38) ubijen je u nedjelju ujutro u njemačkom gradu Düsseldorfu. Kosovski Albanac Rustem Lapi (52) uhićen je zbog sumnje da je počinio spomenuti zločin. Ubojstvo se istražuje, a očekuje se da će osumnjičeni u ponedjeljak pojaviti pred sucem.

Njemački i srpski mediji pišu da su se Aleksandar M. i Rustem Lapi prvo u 2:45 sati posvađali u restoranu te da su nakon toga izašli van i nastavili se svađati. Lapi je zatim navodno potegnuo vatreno oružje te nekoliko hitaca ispalio u srpskog ugostitelja. Kosovski Albanac se nakon toga vratio u restoran. Unatoč pokušajima policajaca i djelatnika hitne pomoći da ga ožive, srpski je ugostitelj preminuo na licu mjesta, a policija je nedugo zatim uhitila osumnjičenog.

Njemački mediji pišu da je Aleksandar M. bio i reper koji je sredinom 2010-ih godina objavljivao pjesme s njemačkim reperima Kollegahom i Sun Diegom.

Još uvijek nije poznato hoće li se osumnjičeni teretiti za teško ubojstvo ili ubojstvo iz nehata. Nova.rs piše da se osumnjičeni brani šutnjom.

Nova.rs piše da se sumnja da je do ubojstva došlo zbog kockarskih dugova. Blic piše da je osumnjičeni u restoranu u kojemu je bilo mnogo ljudi mahao pištoljem. Korisnici Instagrama oprostili su se od Aleksandra M. u komentarima na objave profila korisničkog imena "aleksm402".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:35