MISTERIOZNA SMRT

SRBIJA U ŠOKU Dan nakon što je nestala u kanalu našli leš poznate turbofolk pjevačice: 'Otišla je trčati po nasipu uz Dunav, nije se vratila...'

 screenshot YouTube

Srpska je policija u nedjelju našla mrtvo tijelo turbofolk pjevačice Jelene Marjanović (32), poznate po sudjelovanju u tamošnjem glazbenom spektaklu 'Zvezde Granda', potvrdio je ministar policije Nebojša Stefanović.

'Dobio sam potvrdu da smo pronašli tijelo u kanalu na teritoriju općine Palilula. Ne mogu ništa dalje reći, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tijekom noći', rekao je Stefanović novinarima u Beogradu, piše Blic .

Ministar je dodao da će tijekom dana policija imati više informacija. Nestanak Jelene Krsmanović, udane Marjanović, prijavljen je u subotu, nakon što se nije vratila s trčanja na nasipu u Borči na području Beograda.

Nestanak je prijavio njezin suprug, koji je s njom i kćeri bio na nasipu, prije nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Jelenin suprug Zoran Marjanović ispričao je u subotu reporterima Blica da su on i kćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. Ta staza je duga nekoliko kilometara i Jelena je odmaknula od njih daleko, kaže on.

- Mi dolazimo ovdje skoro svaki dan kako bi ona trčala. Auto parkiramo na prvoj rampi u Crvenki, a ja se s kćerkicom na obližnjoj poljani igram. Za to vrijeme ona otrči do sljedeće rampe i vrati se natrag. Danas smo mi išli prema njoj, ali u jednom trenutku smo je izgubili iz vida i poslije je više nije bilo, ispričao je u subotu uznemireni Zoran.

Rekao je i da se Jelena javila svojoj majci kada je bila na polovini staze.

- Mama joj je bolesna pa joj se javila na telefon dok je trčala. Kako mi je rekla, javila joj se i rekla da će joj nakon trčanja kući donijeti hranu - kaže Zoran.

Dodao je da je Jelena prije nestanka bila raspoložena i nasmijana.

- Sve je bilo u redu s nama. Ona niti je alkoholičar, niti je suicidan lik, niti narkoman. Ona je jedno divno stvorenje i mi smo jako vezani. Ova Crvenka i Borča su dosta divlja naselja i ima svega i svačega. Može biti svašta. Ona je na Fejsu imala dosta nekih obožavatelja, raznih nekih prijetnji, mada možda na to ne treba obraćati pažnju - rekao je Zoran i dodao da ni ona, ni on nemaju nikakvih dugovanja.

Za Jelenom je tragalo više desetaka policajaca, ali zasad još nisu utvrđene okolnosti njezine smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 01:30