IMALA JE 23 GODINE

Spominjali je u ‘tajnom chatu‘, pa je odlučili smaknuti: Snimljen jeziv trenutka ubojstva bivše missice!

‘Ako moja supruga dođe u kontakt s bilo čime što ima veze s njom, jao si ga meni. Prijatelju, njezino ime nigdje ne smije izaći‘, rekao je jedan sumnjivac

Landy Párraga Goyburo

 Landy Párraga Goyburo/Instagram

Nekoliko mjeseci nakon što su je u "tajnom chatu" spomenule osobe za koje je Državno odvjetništvo Republike Ekvador sumnjalo da su upletene u organizirani kriminal, bivša konkurentica za titulu Miss Ekvadora Landy Párraga Goyburo (23) ubijena je u nedjelju u restoranu u gradu Quevedu na istoku Ekvadora, piše Daily Mail.

Snimke koje su načinile sigurnosne kamere pokazuju da su naoružani napadači Párragu Goyburo ustrijelili i ubili dok se pored jednog od stolova u restoranu družila s jednim muškarcem. Kako se na snimkama može vidjeti, napadači su ubrzo nakon ulaska u restoran otvorili vatru na ovo dvoje, a jedan je napadač Párragu Goyburo ustrijelio nakon što je pala na tlo. Snimka kaže i da je najmanje jedan atentator bio maskiran.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO POGLEDAJTE OVDJE!

Daily Mail piše da su napadači nakon napada pobjegli iz restorana. Na snimkama se može vidjeti i kako Párraga Goyburo leži u lokvi krvi te da je ustrijeljena u desno bedro. Policija trenutno istražuje ubojstvo bivše konkurentice za titulu Miss Ekvadora.

Landy Párraga Goyburo 2022. se godine natjecala za titulu Miss Ekvadora, a predstavljala je provinciju Los Ríos. Prema pisanju ekvadorskih medija, 23-godišnjakinja bila je vlasnica tvrtke za uvoz kućanskih proizvoda te branda sportske odjeće. Na društvenim je mrežama objavljivala fotografije s putovanja i iz restorana, a Daily Mail navodi da je na raznim platformama imala preko milijun pratitelja.

Ured državnog odvjetnika Republike Ekvador objavio je u prosincu 2023. da su je spominjale osobe iz kriminalnog miljea koje je istraživao. Među 52 osobe koje je Ured istraživao bio je i Helive "Estimado" Angulo. On je krijumčaru droge Leandru Noreru, osobi o čijoj je imovini vodio računa, rekao da ga je policija pitala o Párragi Goyburo.

"Ako moja supruga dođe u kontakt s bilo čime što ima veze s njom, jao si ga meni. Prijatelju, njezino ime nigdje ne smije izaći. Ako se to dogodi, moj će se svijet urušiti", ustvrdio je jednom prilikom Norero. Norero je 2022. ubijen u zatvoru. Ubojstvo se dogodilo šest mjeseci nakon što je u njega strpan.

Državno odvjetništvo Ekvadora istražuje bankovni račun Párrage Goyburo. Ona dosad ni za što nije optužena. Slučaj nikad nije komentirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:36