ŽELJA ZA ŽIVOTOM

ŠOKANTNA SNIMKA Pas preživio više hitaca u glavu, vezanje nogu i njuške te ukopavanje do glave

Na Facebooku su se pojavile brojne grupe koje traže i nude informacije ne bi li se nasilnika ili više njih uspješno privelo

Životinje izgleda mogu pretrpjeti najgore sudbine. Najbolji dokaz tome je pas s otoka Malte imena Star (Zvijezda) koji je preživio više od 30 hitaca zračnim pištoljem te vlastiti pogreb, javlja TIME.

Jadnog su psa spasitelji pronašli ukopanog u pijesak sve do njuške.

Čini se kao pravo čudo što su vlasti uopće uspjele pronaći psa jer su je prema napisima New York Daily Newsa zlostavljači vrlo dobro sakrili.

Policijski su službenici radeći na sasvim odvojenom slučaju nedaleko od grada Birzebbuga u jednom trenutku začuli teško disanje ispod daske povrh koje se nalazio panj. Nakon razmicanja svih predmeta vidjeli su šokantan prizor - pas ukopan do glave, a njuška i noge su mu bili vezani. Na glavi je imao tragove ranjavanja mecima.

Kako je Star lutalica, policija je već obavijestila da će vrlo teško pronaći njezine zlostavljače, no na Facebooku su se pojavile brojne grupe koje traže i nude informacije ne bi li se nasilnika ili više njih uspješno privelo pravdi.

Osim toga, brojni su ljudi izjavili kako bi je voljeli udomiti. Nažalost, to neće biti moguće još neko vrijeme jer se Star oporavlja o vrlo teških rana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 21:27