BIZARAN INCIDENT

ŠOK U SRBIJI: PUCAO NA ŽENU JER JE SPORO VOZILA 'Dojurio je i počeo trubiti, a zatim me pokušao ubiti'

 Danijel Soldo/CROPIX

Jedna je žena ranjena hicem iz pištolja u rame kada je na nju pucao vozač sivog Fiata Stila na cesti 12. veljače u Nišu, i to navodno zbog spore vožnje, piše Blic.rs.

Naime, Nišanka A.D. (35), vozila se propisanom brzinom kada je velikom brzinom iza nje došao drugi automobil te je počeo trubiti. Ona je prešla na desnu stranu te ju je napadač pretekao i zapucao na nju.

- Oko 18 sati sam išla s autom do supermarketa kako bi djeci kupila večeru. Kada sam izlazila iz kružnog toka iza mene se stvorio fiat. Dojurio je ogromnom brzinom i počeo je trubiti. Prešla sam u desnu traku, te me on pretekao. Sljedeće čega se sjećam je bol u ramenu i razbijeno staklo od prozora u očima i ustima. Kada sam vidjela krv na ruci shvatila sam da sam ranjena - ispričala je A.D.

Iz policije su rekli kako je žena imala sreće jer je metak prvo pogodio rub prozora što ga je usporilo i promijenilo putanju.

- Stalno mi se vraćaju slike užasa. Zadrhtim kada pomislom što se moglo dogoditi. Moja djeca obično idu samnom u dućan. Pucao je ravno u mene. Htio me ubiti - rekla je A.D.

Policijska istraga je utvrdila da je napadač samo minutu ranije velikom brzinom uletio na obližnju benzinsku postaju dok su sigurnosne kamere su snimile automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 03:04