BRIŽNA MAJKA BEZ OBRAZA

Slikala vlastitu kćer na tuširanju i slike prodala pedofilima

Britanka Vanessa George nakon uhićenja priznala da je spolno zlostavljala ne samo vlastitu kćer nego i djecu u vrtiću u kojem je radila
 Ranko Šuvar/CROPIX

Britanka Vanessa George privedena je na policiju zbog opravdane sumnje da je fotografirala vlastitu kćer te njene slike stavila na pedofilsku internet stranicu. Pedofilka je svoju najstariju kćer, 14-godišnju Pearl, 'uhvatila' dok se djevojčica tuširala.

Nakon uhićenja, George je priznala da je spolno zlostavljala ne samo vlastitu kćer nego i djecu u vrtiću u kojem je radila. Nevinu je djecu fotografirala za razne svrhe, uglavnom zbog prodaje pedofilskim stranicama.

- Majka bi trebala svoju djecu čuvati i podržavati, a ne im zabiti nož u leđa. Slabo mi je postalo kada sam saznala da je osim mene zlostavljala i tu malu djecu. Želim da ljudi znaju zašto je mrzim - objasnila je Pearl za jedan engleski magazin.

Nesretna je djevojčica za majčine sklonosti saznala tek nakon uhićenja Vanesse George dok je fotografiju otkrila uz pomoć oca i policije koja ih je obavijestila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 08:33