UHVAĆEN NA DJELU

SKANDAL U BOLNICI 'Gospodin Bugarčić je silovao našu teško bolesnu kćer. Pa kakav je to čovjek?'

 Colorado Police

Njegovatelj Paul Bugarčić (34) iz Colorada osuđen je na 15 godina zatvora nakon što su roditelji njegove pacijentice Julie Henson otkrili da je seksualno zlostavljao njihovu nepokretnu i teško bolesnu kćer.

Naime, Julie je još 2011. godine osjećala jake glavobolje nakon što je glavom udarila u stolac kojeg joj je kolega izmaknuo. Ubrzo nakon toga njezin je mozak počeo otjecati te se pojavila i cista.

Liječnici koji su je operirali rekli su da su šanse da će nešto poći po zlu jedan prema milijun, ali na njezinu žalost upravo se to i dogodilo pa je Julie na kraju ostala s teškim oštećenjima mozga zbog čega ne može hodati i pričati.

Kako bi što bolje pratili njezin oporavak, Julijini roditelji su odlučili ugraditi neprimjetnu kameru pored njenog kreveta.

Kada su jednom prilikom krenuli pregledavati snimku, ostali su šokirani.

- Nije mu se mogla suprotstaviti niti reći bilo što. Da nismo ugradili stu kameru, nastavio bi je zlostavljati - rekao je Julijin otac za CBS.

Ono što je još više iznenadilo potresene roditelje je činjenica da su poznavali i vjerovali ovom bolničaru.

Debbie Henson, majka zlostavljane djevojke, izjavila je da je nije mogla vjerovati što je vidjela.

Obitelj nesretne Julie tvrdi da se djevojka iznenađujuće dobro opravljala, zbog čega su se i odlučili na ugradnju kamere u njezinu sobu. Ipak, u trenutku kada je Bugarčić počeo seksualno zlostavljati svoju štićenicu napredak je prekinut.

- Ovo što je on uradio unazadilo je Juliju za godinu dana - rekla je gospođa Henson.

Unatoč svemu što se dogodilo njihovoj kćeri, obitelj još uvijek vjeruje da će se uspjeti oporaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 19:50