SLIKAO SE S NJIMA U KADI

Samo zbog ove fotografije poznati fotograf slavnih Paul Rusconi bio je optužen za zlostavljanje svojih kćeri!

 Los Angeles County Sheriff's Department

Nakon što je u petak oslobođen optužbi da je seksualno zlostavljao svoje kćeri blizanke, poznati fotograf iz Malibua Paul Rusconi pred kamerama je briznuo u plač, piše Huffington Post.

Prošlo je gotovo godinu dana od kada su ga dadilja njegove djece i njezin partner optužili da je seksualno zlostavljao svoje kćeri, a kao dokaz su podastrijeli fotografije na kojima je poznati fotograf gol u kadi sa svoje dvije kćeri.

Rusconi je u nekoliko navrata rekao kako vjeruje da se našao na meti ovog para zato što je samohrani roditelj homoseksualne orijentacije.

"Sve je to proizašlo iz njihovog problema s mojim seksualnim opredjeljenjem. Siguran sam da su me smatrali pervertitom“, rekao je Rusconi novinarima.

Podsjetimo, Rusconi je u svome domu uhićen 17. lipnja 2011. godine. Njegove kćeri odvojene su od njega, a sud ih je predao dadilji i njenom dečku koji su uspjeli uvjeriti vlasti da su najbolje rješenje za djevojčice.

Rusconi je u zatvoru zadržan jednu noć te je pušten uz jamčevinu od 220.000 dolara.

Šest mjeseci kasnije oslobođen je svih optužbi, a njegove kćeri vraćene su pod njegovo skrbništvo.

Rusconi je najavio tužbu protiv dadilje te je rekao kako će od sada mnogo bolje paziti koga pušta u svoj život.

Inače, Paul Rusconi poznat je prvenstveno po svojim fotografijama slavnih. Između ostalih, pred njegov fotoobjektiv stale su sestre Mary i Kate Olsen, Tyra Banks, Karl Lagerfeld i američki predsjednik Barack Obama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 04:36