OPĆA TUČNJAVA

RUKOMETNI DERBI PRERASTAO U KAOS Huligani upali u teren i ubili boga u gostujućim igračima

 ANTE CIZMIC / CROPIX

Hala sportova u crnogorskom gradiću Mojkovcu u subotu navečer bila je poprište teškog incidenta kakav dugo nije viđen na rukometnim terenima u Crnoj Gori.

U dvorani u gradu na rijeci Tari, koja je i ranije bila poprište mučnih scena, sve je bilo normalno do 39. minute derbi susreta između domaćeg Mojkovca i Budvanske rivijere.

Nakon prekršaja gostujućeg rukometaša, došlo je do koškanja dvojice igrača, koje je preraslo u opću tučnjavu. Sve bi se vjerojatno brzo smirilo, ali su na teren uletjeli navijači, koji su brutalno počeli tući goste iz Budve.

Nasilnici su se vratili na tribine, ali su službene osobe tražile da se dvorana isprazni kako bi se utakmica mogla nastaviti.

S tim su se složili treneri i igrači, ali je prste umiješao Vladeta-Vlatko Rakočević. Gazda mojkovačkog kluba nije htio dopustiti da navijači budu istjerani iz dvorane, što je dovelo do prekida meča.

Netko je, kako pišu crnogorske Vijesti , pokušao i oteti DVD sa snimkom utakmice i nemilih scena, ali nije uspio. Na potezu su disciplinski organi crnogorskog rukometnog saveza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 11:25