GMAZOVI

REPTILI U AVIONU IZAZVALI POTPUNI KAOS Švercer priznao da je unio iguane, a onda je shvatio da su mu pobjegle, naređena je hitna evakuacija

 Juan Carlos Ulate / Reuters

Putnici na letu kompanije WestJeta iz Toronta za Vancouver morali su napustiti zrakoplov odmah nakon ukrcavanja u subotu navečer nakon što su otkriveni "neželjeni gosti" u avionu, izvijestili su kanadski mediji.

Dio putnika objavio je na društvenim mrežama da su za kašnjenje leta krive iguane koje je krijumčario jedan od putnika u zrakoplovu.

Zrakoplov je doputovao u Toronto iz Kube ranije u subotu, a jedan od putnika s tog leta zaustavljen je prilikom prolaska kroz carinsku kontrolu jer je u njegovoj prtljazi pronađena iguana, rekla je glasnogovornica WestJeta Lauren Stewart za CBC News.

Muškarac je priznao da ima iguane, a kada je pretražio svoju prtljagu pronašao je samo dvije dok su druge dvije očito pobjegle i sakrile se negdje u avionu u koji su se već ukrcali putnici za let na liniji Toronto-Vancouver.

Stewart je potvrdila da su iguane očito pobjegle iz torbe i iako vjerojatno nisu napustile teretni prostor zrakoplova, djelatnici tvrtke nisu željeli riskirati da životinje pregrizu neke žice ili oštete zrakoplov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 02:16