PRATILI JE I SNIMALI

RAZOTKRIVEN MISTERIJ SMRTI MARYLIN MONROE 'Slušao sam kako umire. Jastukom ju je ugušio Bobby Kennedy'

Iako je od smrti pjevačice i glumice Marilyn Monroe prošla 51 godina, o razlozima njezina odlaska još uvijek se nagađa.

Kako prenose strani mediji, Marilyn Monroe je umrla tako što ju je ugušio Bobby Kennedy.

Posljednja teorija ovog puta je potkrijepljena i dokazima , koje je sastavio jedan od najpoznatijih privatnih istražitelja u Hollywoodu, Fred Otash, kojeg su za svoje potrebe angažirala mnoga slavna imena.

Fredova kćerka Colleen otkrila je Otashine bilješke sakupljene tijekom prisluškivanja, a predala ih je časopisu The Hollywood Report, koji je objavio dokument.

Navodno je on u kuću Marilyn Monroe postavio prislušne uređaje te tako znao sve o njezinom odnosu s predsjednikom JFK-om, ali i njegovim bratom Bobbyjem.

TAJNA JEDINE SLIKE MARILYN MONROE I KENNEDYJA KOJU TAJNE SLUŽBE NISU UNIŠTILE Najstrože zabranjena fotografija

Do sada se vjerovalo kako je glumica umrla od predoziranja tabletama, no prema dokumentima koji su sve do nedavno bili u strogoj tajnosti, Marilyn je zapravio oduzet život.

U njima stoji kako je Marylin redovito imala seksualne odnose s braćom koji su je prebacivali jedan drugom pa se počela osjećati kao komad mesa.

'Čuo sam kako je Marilyn umrla', stoji izjava istražitelja u dokumentima.

Zabilježen je datum 5. kolovoza 1962. godine kad se Marilyn u svojoj kući svađala s braćom Kennedy zbog toga što je tretiraju poput komada mesa.

'Jako je vikala i pokušali su je smiriti. U jednom trenutku Bobby je uzeo jastuk i pritisnuo ga na njezino lice kako bi prestala vrištati, da susjedi ne čuju galamu. Na kraju je prestala, no Bobby ju je ugušio', stoji u dokumentima koje je detaljno napisao Fred Otash.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2024 11:41