DRAMA NA FLORIDI

Razmaženi influencer (18) terorizirao po kvartu, policija ga stavila u lisice: ‘Moj tata je bogati s**onja!‘

Influencer Luis Barrios (18) ima 43.000 pratitelja na Instagramu

Luis Barrios

 Instagram/

Bogati i razmaženi tinejdžer koji živi na Floridi, a na društvenim mrežama ga prati poveći broj ljudi, navukao je na sebe bijes susjeda zbog razularenog ponašanja. Poslali su mu policiju, koja ga je konačno spustila na zemlju.

Influencer Luis Barrios (18) ima 43.000 pratitelja na Instagramu, gdje dokumentira svoj luksuzni životni stil - brze automobile i brodove te putovanja na luksuzne destinacije, piše Daily Mail.

Policajci su ga zatekli na očevoj jahti nakon što je terorizirao osoblje restorana. Hvalio se pred policijom da mu je obitelj bogata i i prijetio da bi policajce bacio aligatorima.

- Nikoga nije briga za tvoj TikTok, nikoga, ti si dijete, siđi s broda, rekao mu je jedan.

Policiju je pozvalo osoblje restorana Sunset Grill u Marathonu kada su pijani Barrios i njegovi mlađahni prijatelji počeli glasno psovati i izazivati nerede. Po dolasku u restoran, policija je doznala da su huligani pobjegli na jahtu mladog Barriosa, a voditelj restorana im je rekao da je dobio prijeteću poruku na telefon.

Policija se zaputila u jednu obiteljsku kuću u blizini no nije zatekla nikoga doma osim susjeda koji uopće nisu bili iznenađeni kada su čuli za najnovije ludorije Barriosa.

- S tim klincem se mora nešto poduzeti. Tata mu je uzeo auto pa je ukrao brod, rekao je jedan susjed.

- Tata je pristojan i vrijedan lik koji je bogatstvo stekao vlastitim trudom i radom, ali dijete mu je razmaženo derište, rekao je.

- Čini se da radi to kako bi pridobio pažnju. On nije baš simpatičan dečko i čini se da kupuje prijateljstva, rekao je drugi susjed.

Luis Barrios je policiji trn u oku već dva mjeseca. Ranije je nekoliko puta uhićivan, a barem 20 susjeda se žalilo na njegovo ponašanje.

Snimka policijske kamere koja je postavljena na YouTube prikazuje Barriosa kako na svojoj jahtu pokušava pobjeći od policije, ali se ipak vraća. Odbija sići s broda i zahtijeva od policajaca na ‘nazovu njegova oca‘.

- Tjeskoban sam zbog ovoga, dijagnosticirana mi je paranoja, urlao je.

- Prestani pričati u kameru, nikoga nije briga, kaže mu jedan policajac.

Nastavlja kako su se svi susjedi žalili zbog njega.

- Sami ste si ovo skrivili jer ste bježali od policije, poručio mu je policajac.

Dok su mu policajci stavljali lisice na ruke, Barrios im je prijetio: ‘Pljunut ću vam u lice‘.

- Prijetiš policajcu? Upravo si zaradio još jednu prijavu, dobar posao, odbrusio mu je policajac.

- Ja sam dobro dijete, nisam nikome naudio, govorio je Barrios dok ga je policija odvodila, a nakon toga je policajca nazvao ‘svinjom‘. Svi susjedi su se okupili kako bi gledali njegovo privođenje policiji.

U policijskoj stanici se Barrios hvalio da će mu otac sutra platiti novi brod.

- Imamo hrpu novca, moj tata je bogati seronja, govorio je.

- TI si tip osobe kojom hrane aligatore u Evergladesu. Nadam se da će te pojesti aligator, govorio je policajcu.

Luis Barrios je optužen za neovlašteni ulazak na tuđi posjed, narušavanje javnog reda i mira drugog stupnja i pokušaj bijega od policije brodom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 14:51