KAOS U ZRAKU

Putnici se potukli usred leta i razbili prozor, avion morao čak dvaput prisilno sletjeti

Avion je naposljetku sletio u Alyangulu gdje ih je dočekala policija i uhitila preostalo troje agresivnih putnika

Tučnjava u avionu

 Twitter

Tijekom tučnjave koja se dogodila usred leta, slomilo se staklo na jednom prozoru aviona što je užasnulo i putnike i članove posade, piše Daily Mail.

Nevolje su počele u četvrtak navečer na letu iz Cairnsa za Darwin, preko otoka Groote Eylandt u zaljevu Carpentaria u Australiji. Avion je zbog toga morao prisilno sletjeti, a četvero putnika završilo je na policiji.

Snimka iz aviona pokazuje ženu koja podiže bocu iznad glave kako bi njome udarila drugog putnika. Nakon toga je izbila posvemašnja tučnjava, a avion se okrenuo i počeo vraćati prema Cairnsu.

Kad je zrakoplov sletio, agresivna žena je privedena i optužena za napad, nedolično ponašanje i oglušivanje na zahtjeve kabinskog osoblja.

Neimenovana zračna kompanija nakon toga je, po drugi put, poslala avion na put preko sjeverne Australije. No, grupa putnika uključenja u prvu svađu, ponovno se potukla i tijekom tog drugog leta. Avion je naposljetku sletio u Alyangulu, gdje ih je dočekala policija i uhitila preostalo troje agresivnih putnika.

Muškarac (23) i žena (23) optuženi su za ugrožavanje sigurnosti drugih, napad na drugu osobu, pričinjanje štete na tuđoj imovini, nedolično ponašanje na javnom mjestu i kršenje zakona o obiteljskom nasilju, dok je druga žena (22) optužena i za krijumčarenje droge, ometanje rada policajaca i pijenje alkohola u zabranjenoj zoni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 22:01