DIKTATORICA

Putinova ljubavnica rasplakala mladu gimnastičarku, procurio video: ‘Radiš li ovo namjerno? Nemoj to ponoviti. Nikad!‘

Nakon što je nekoliko puta ponovila istu pogrešku, Alina Kabaeva joj kaže da je ‘ravnodušnost najgora stvar koja joj se može desiti‘

Alina Kabaeva i Karolina Tarasova 

 Not Supplied/willwest News/profimedia/Not Supplied/willwest News/profimedia

Alina Kabaeva, 41-godišnja ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina (71) i bivša gimnastičarka, koja je 2000. na Olimpijskim igrama u Sydneyju osvojila zlatnu medalju, snimljena je kako oštro razgovara s mladom ritmičkom gimnastičarkom. Zbog "jezikove juhe" koju joj je servirala Alina, tinejdžerica je, prenosi Daily Star, bila na rubu suza.

- Diktatorica na treningu - ovako strani mediji, koji su objavili sporan video, opisuju Putinovu ljubavnicu.

Mlada sportašica Karolina Tarasova pohađa Alininu elitnu gimnastičku školu Sky Grace Academy u Sočiju. A nakon što je tijekom svoje rutine nekoliko puta ponovila istu pogrešku, Kabaeva joj je rekla da je "ravnodušnost najgora stvar koja joj se može desiti".

- Nemoj to ponoviti. Nikad. Radiš li ovo namjerno? Ne razumijem što se događa! Dođi ovamo, molim te. Što to radiš? Izluđuješ samu sebe, jesi li svjesna toga? Nema lakog puta. Ako želiš pobijediti, moraš trenirati - govori Alina uplakanoj tinejdžerici.

Njihova rasprava na kraju je završila neugodnim zagrljajem.

image

Alina Kabaeva i Karolina Tarasova

Not Supplied/willwest News/profimedia/Not Supplied/willwest News/profimedia

No američki TMZ također tvrdi kako je Putinova ljubavnica nekoliko mjeseci prije ovog incidenta prijetila da će istu djevojčicu, zbog njezine loše izvedbe na treningu, poslati natrag u ratom razorenu Ukrajinu.

Dugo se tvrdilo da Kabaeva, unatoč negiranju iz Kremlja, ima dva sina s Putinom. Prema nedavnom izvješću neovisne istraživačke medijske kuće Dossier Center, dječake neprestano čuvaju službenici osiguranja, a profesionalni treneri, dadilje i guvernante ih obožavaju. Osim što skriva sinove od javnosti, ruski predsjednik čak odbija priznati vezu s osvajačicom zlatne olimpijske medalje, za koju se svojedobno govorilo da je "luda za seksom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 10:07