IVANA ILIĆ

Prvi istup Dankine mame od nestanka djevojčice: ‘Boli me... Odgovorit ću na sve laži i nebuloze!‘

- Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze, rekla je

Danka Ilić, Ivana Ilić (majka)

 /Društvene Mreže/mup.rs

Ivana Ilić, majka nestale Danke, oglasila se za Nova.rs rekavši da se svakog dana ona i suprug nadaju da će im se dijete što prije vratiti kući. Istaknula je i da se o njoj i suprugu po medijima ‘čuju razne nebuloze‘.

- Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što prije pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga, rekla je Ivana.

Komentirala je i vještačenje njezinog mobitela i navode nekih medija koji pišu da je ona prije nestanka Danke pretraživala granične prijelaze.

- Telefon je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti, kaže Ivana za Nova.rs.

Ispričala je i da je pogledala snimku iz Beča, no ne smije ju komentirati zbog istrage.

- Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što prije zagrliti naše dijete, rekla je i dodala da ne želi ni pomisliti na mogućnost da ona nije dobro i da joj se nešto dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:11