TEŠKE OZLJEDE

PROCURIO ŠOKANTAN VIDEO: DJEVOJKA GURNULA 16-GODIŠNJAKINJU S 15 METARA VISOKOG MOSTA U RIJEKU Majka pobjesnila: 'Pa mogla ju je ubiti!'

 
 Ashley Mahree / YOUTUBE

YouTube korisnica Ashley Mahree na svom je profilu u srijedu objavila video na kojem se može vidjeti kako jedna djevojka gura drugu s mosta Moulten Falls u rijeku Lewis u mjestu Yacolt u američkoj saveznoj državi Washington.

Na videu se može vidjeti kako djevojka ne želi skočiti s mosta i više od jednom kaže da "neće", na što je druga djevojka jednostavno gurne.

Mahree je uz video napisala da se djevojka trenutno nalazili u bolnici. "Ne znamo tko je ova djevojka koja ju je gurnula. Ovo izgleda gotovo kao zločin. Mogla je umrijeti i mislim da bi ova (djevojka koja ju je gurnula) trebala nekako odgovarati za svoj postupak. Osoba koja ju je gurnula treba ići u zatvor", napisala je Mahree.

Mahree dodaje da je gurnuta djevojka u rijeku pala s visine od oko 15 metara te da je pritom slomila pet rebara, ozlijedila jednjak i da je prekrivena crvenim modricama.

Televizijska postaja KATU iz Portlanda izvijestila je da gurnuta djevojka ima 16 godina te da je njezina majka rekla da se nada da će se osoba koja ju je gurnula predati policiji. "Moja će se kći dugo oporavljati i mislim da bi se ona jednostavno trebala predati i shvatiti da je to što je napravila krivo. To nije u redu. Mogla je ubiti moju kćer", rekla je Genelle, majka gurnute 16-godišnjakinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 04:17