I DALJE U TEŠKOM STANJU

PROBUDIO SE NAJBOGATIJI HRVAT U BiH Pero Gudelj reagira na zahtjeve liječnika

Zdravstveno stanje Pere Gudelja, viteškog biznismena i vlasnika lanca trgovina FIS, mnogo je bolje nego prethodnih dana.
 Tonci Plazibat / CROPIX

Klinički centar u Sarajevu potvrdio je da se viteški biznismen i vlasnik lanca trgovina FIS Pero Gudelj probudio iz kritičnog stanja nakon osam dana te da je njegovo zdravstveno stanje sada stabilno, prenosi Klix.ba .

'Pacijent je budan i reagira na zahtjeve doktora, no s obzirom na težinu ozljede još uvijek ne možemo reći je li izvan životne opasnosti te mu je potreban stalni nadzor neurologa', rekla je Muamera Šehić, glasnogovornica Sveučilišnog bolničkog centra u Sarajevu.

Ovakva su poboljšanja u procesu oporavka pacijenta izuzetno važna te predstavljaju velik korak prema potpunom oporavku. Unatoč tome, Gudelj će do daljnjega ostati na odjelu intenzivne njege sarajevske Klinike za neurologiju.

Pero Gudelj pronađen je prije osam dana u mjestu Krčevine kod Viteza s ustrijelnom ranom na glavi. Nalazio se nedaleko od svog automobila, a pokraj njega pronađeni su pištolj i oproštajno pismo.

Upravo se zbog tih okolnosti pretpostavlja da je Gudelj pokušao počiniti samoubojstvo, no za konačnu potvrdu ovakve pretpostavke još uvijek se čeka vještačenje parafinske rukavice koje radi MUP Kantona Sarajevo, prenosi Klix.ba .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:08