BLAGDANSKA GROZNICA

'POTPUNO SI PROMAŠILA BIT BOŽIĆA, TI SI ČUDOVIŠTE I ODGAJAŠ RAZMAŽENA DERIŠTA' Popljuvali majku jer je pretjerala s kupnjom darova za djecu

 FACEBOOK

Emma Tapping lani je potrošila 1500 funti (oko 13.200 kuna) na božićne darove, a ove godine namjerava nadmašiti samu sebe.

O majci s britanskog otoka Man televizijska kuća Channel 5 čak je snimila i dokumentarac 'Xmas Excess: Parents Splash The Cash', a 36-godišnjakinja u svome sumanutom trošenju ne vidi ništa loše, iako ju je pobješnjela masa ljudi na društvenim mrežama prozvala čudovištem i zlostavljačicom.

'Obožavam Božić i svjesna sam da pretjerujem, ali ne mogu si pomoći. Volim blagdane jer se tad okupi obitelj, a za mene ne postoji ništa ljepše od izraza lica moje djece kad odmotaju darove ispod bora i shvate da su dobili ono što su si najviše željeli', kaže Emma, majka 14-godišnje Mije, 10-godišnje Elle i najmlađeg dječaka Tatuma.

Britanka je prošle godine svakom djetetu kupila 85 darova, a ovog Božića bit će ih barem 96.

Rastrošna mama kaže kako je takvo ludilo uhvati samo u prosincu, dok je inače prilično skromna.

'Ne idemo na egzotična putovanja i ne trošimo novac na gluposti. Naravno da ću ih opskrbiti svime što im treba za školu, ali ne prelazim granice normale. Zlobnicima koji pljuju po meni mogu samo reći 'nisam vaša mama i ne gurajte nos gdje mu nije mjesto', kaže Tapping.

Dodaje kako su božićna jutra u njezinome domu više nego kaotična jer se djeca doslovce izgube među silnim kutijama razbacanima po podu. Mlađa kći Ella još ni dan danas nije otvorila neke darove koje je dobila lani.

Emma darove počne kupovati već ljeti, a ove godine čak je putovala u Liverpool kako bi ugrabila najbolje.

'Kakav to primjer daješ djeci? Da je u redu biti razmaženo derište i materijalist? Potpuno si promašila bit Božića. Tvoje ponašanje graniči sa zlostavljanjem. Bilo bi ti pametnije da tu hrpu ispod bora odneseš u sirotišta i usrećiš one koji nemaju ništa', samo su neki od ogorčenih komentara koje rastrošna mama svaki dan dobiva na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 00:49