KAKAV KRALJ

Političar doveo sina (6) u Zastupnički dom, dječak postao zvijezda zbog svog ponašanja dok je tata držao dosadni govor!

Nije trebalo dugo da društvene mreže preplave snimke i fotografije malog Guya, a on je već sa šest godina postao svojevrsni meme

Republikanac John Rose drži govor, a njegov sin Guy se dobro zabavlja

 Screenshot C-SPAN

Republikanski zastupnik John Rose držao je govor u Zastupničkom domu, a snimka je, sasvim opravdano, vrlo brzo postala viralna. Trebao je to biti samo još jedan govor kakvih političari održe stotine, pa možda i tisuće tijekom svoje političke karijere, ali ovaj će sigurno ući u povijest. I to njegovom zaslugom.

Zastupnik iz Tennesseeja na posao je, naime, poveo svog šestogodišnjeg sina Guya, a to što je dječak radio dok je njegov otac govorio, zabavilo je sve koji su gledali prijenos još jedne poprilično dosadne sjednice zakonodavnog dana.

Na samom je početku dječak mirno gledao u kamere, zadovoljno se smiješeći, a onda je krenuo spektakl. Prvo je isplazio jezik, a onda je krenulo kolutanje očima i odmahivanje glavom. Bilo je potpuno jasno da ga interijer, ali ni ono što njegov otac govori, baš i ne zanima, piše AP.

image

Republikanac John Rose drži govor, a njegov sin Guy se dobro zabavlja

Screenshot C-SPAN

Uslijedili su i pokreti rukom te nekakav znakovni jezik samo njemu jasan. Nakon toga je ovaj simpatični dječak uzeo igračku i zabavljao se njome do kraja očevog govora.

Nije trebalo dugo da društvene mreže preplave snimke i fotografije malog Guya, a on je već sa šest godina postao svojevrsni meme.

Otac se na sina nije naljutio, samo je kratko uz osmijeh rekao:

- Ovo dobiješ kad sinu kažeš da se nasmiješi mlađem bratu preko ekrana.

Maleni je toliko oduševio Ameriku da su ga s Foxa pozvali da s ocem bude gost u njihovom studiju.

Malenom Guyu želimo da mu život i dalje prolazi u zabavi, puno je lakše ‘provariti‘ politiku kada je gledate kao on.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2024 17:52