KAOS U NOVOM SADU

Pokušao ući na Exit bez karte: Preskačući zidine pao i ozlijedio se

 CROPIX

Mladić (22) iz srpskog grada Kikinde rano jutros u Novom Sadu pokušavao je preskočiti Petrovardinske tvrđave i ući na festival Exit bez karte. Pritom je pao i slomio skočni zglob, izvijestila je novosadska policija, piše Blic.rs.

Novosadska policija navela je da tijekom drugog dana glazbenog festivala koji je posjetilo oko 40.000 ljudi, nije bilo narušavanja javnog reda i mira u većem obujmu - izuzev razbojništava, posjedovanja i preprodaje droge te kršenja javnog reda i mira.

Naime, noćas su dvije su osobe uz prijetnju nožem rumunjskom državljaninu (24), oduzeli 5.000 dinara, 2.000 leja i mobitel.

Policija je oduzela narkotike od 43 osobe, od kojih su 17 strani državljani. Zbog prodaje droge kaznene prijave bit će podnijete protiv dvije osobe, a zbog nedozvoljenog držanja droge bit će podnijete kaznene prijave protiv 41 osobe.

U Petrovardinu je sinoć oko ponoći M. V. (20) iz Novog Sada, ometao policajce psovkama i uvredama, dok se slovenski državljanin (27) prvo verbalno sukobio s kontrolorom gradskog prijevoza, a zatim mu prijetio batinama, piše Blic.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 17:29