NEVIĐENI NEMORAL

POHOTNA UČITELJICA Seksala se s učenicima ujutro i poslijepodne, ulovili je kako spava s trojicom

 Berkeley County Sheriff's Office

Pohotna 29-godišnjakinja sama je otišla na policiju u Summervilleu u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini nakon što je optužena za seksualno općenje s maloljetnicima.

Riječ je o Ellen Lindsay Niemiec, profesorici u srednjoj školi, koja je početkom travnja u svojoj kući organizirala tulum tijekom kojega se cijelu noć seksala s trojicom svojih učenika. Dvojica imaju 17, a jedan 18 godina.

Ova majka troje djece navodno je tjednima zadirkivala spomenutu trojicu momaka. 'Prvo im je pričala prostote, a onda im je krenula slati SMS poruke. Slala bi im svoje gole fotografije i slične stvari. Nije prestajala. Počela ih je opsjedati i tijekom nastave', priča odvjetnik trojice tinejdžera Mike Bošnjak.

'Jednoga bi pokupila ujutro pa bi se seksala s njim, a onda bi istu stvar učinila i poslijepodne', dodao je Bošnjak.

No, optužnica protiv nje podignuta je zbog privatnog tuluma koji je početkom travnja organizirala u svojoj kući. Ondje se cijelu noć seksala sa svom trojicom, a netko je sve prijavio osoblju u srednjoj školi koje je pak kontaktiralo policiju.

Niemiec je ekspresno suspendirana na radnom mjestu, a kasnije je sama dala otkaz.

'Povjereni su joj učenici kako bi ih educirala i brinula o njihovoj dobrobiti. To je povjerenje narušeno', rekao je detektiv Brian Fenton.

Učiteljica je puštena da se brani sa slobode nakon što je platila 20-ak tisuća dolara jamčevine, ali još nije iznijela svoju stranu priče.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 04:02