ULOVLJENA NA DJELU

POHOTNA UČITELJICA ENGLESKOG Pratila svog učenika na ljetovanje pa pobjegla s njim radi seksa

Profesorica engleskog jezika u srednjoj školi u Oklahomi navodno je svog 15-godišnjeg učenika pratila u čak tisuću kilometara udaljeni Mississippi gdje je dječak planirao provesti praznike. Tamo je s njim u jednoj hotelskoj sobi stupila u spolni odnos. Dječak je bio na praznicima kod svoje majke, a kada mu je učiteljica javila da je stigla on je preskočio ogradu obiteljske kuće i pobjegao s njom.

Nakon što je majka prijavila nestanak, dječak je pronađen u hotelskoj sobi u društvu učiteljice koja je odmah privedena.

Jennifer Sexton (28) dva je mjeseca ranije dala otkaz na svom poslu u školi nakon što su se među roditeljima i učenicima pojavile prve sumnje da se između nje i dječaka odvija nešto neprimjereno. U lipnju je uhićena, no policija nije raspolagala nikakvim dokazima, a dječak je odbio surađivati pa je vrlo brzo puštena. Sada je policija u Oklahomi ponovno otvorila slučaj.

'Prije ovog uhićenja sve se temeljilo na sumnji. Ona je s dječakom provodila previše vremena i to je izazvalo sumnje mještana, ali nije bilo dovoljno da je se optuži za bilo što', kazao je pomoćnik okružnog tužitelja Eric Yarborough.

Dječak je ovoga puta pristao surađivati s istražiteljima te im je, uz prisutnost jednog roditelja, ispričao sve detalje njihovog odnosa. Imali su spolni odnos više puta, u učionici, u njezinom automobilu te u kući njezinog oca koji je inače pastor.

Foto: Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 22:58