BRUTALAN NAPAD

Petaši prebili prvašića, završio u bolnici

Policija je privela malodobne izgrednike te u nazočnosti njihovih roditelja razgovaraju o razlozima tog brutalnog napada
Lazarevo, 260511. Ratni zlocinac Ratko Mladic uhicen je danas u jutarnjim satima u Ulici Vuka Karadzica, u Lazarevu kraj Zrenjanina. U popodnevnim satima okupili su se mjestani sela koji su branili novinarima ulazak u ulicu i fotografiranje kuce u kojoj je uhicen Ratko Mladic. Na fotografiji: okupljena masa na uglu ulice Vuka Karadzica i policija.Foto: Damir Glibusic / CROPIX
 Damir Glibušić / CROPIX

Učenika prvog razreda osnovne škole Svetolik Ranković iz Aranđelovca pretukla su dvojica učenika petaša te mu zadali teške ozlijede zbog kojih je završio u bolnici u Kragujevcu gdje mu je, piše Blic, ustanovljena povreda slezene.

Načelnik policijske postaje u Kragujevcu Ivan Đorović potvrdio su u školskom dvorištu dvojica starijih učenika napali mlađeg učenika te da policija sada istražuje cijeli slučaj. Naime, policija je privela malodobne izgrednike gdje u nazočnosti njihovih roditelja razgovaraju o razlozima tog brutalnog napada.

- Nakon svih utvrđenih činjenica protiv roditelja bit će podnijete prekršajne prijave kao i sve ostale neophodne radnje - rekao je zapovjednik plicijske postaje Ivan Đorović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. srpanj 2024 01:36