ZARAŽENO PETERO

Panika u Beogradu: Policija ušla u trag atraktivnoj menadžerici koja namjerno širi AIDS!

Menadžerica M. Č. (27), koja je prije tri godine otkrila da je zaražena virusom HIV-a, odlučila se osvetiti muškarcima tako što je virus prenijela na najmanje petoricu biznismena iz Beograda, piše Informer .

Prema pisanju lista, ona će ovih dana biti uhićena zbog namjernog širenja AIDS-a. Policija joj je ušla u trag mjesec dana nakon što ju je prijavio bivši ljubavnik kojeg je zarazila, a on virus prenio supruzi.

- On je prvi osjetio simptome, a zatim i njegova supruga. Pošto im je svakoga dana bilo sve lošije, otišli su na pregled kod privatnog liječnika i napravili analizu krvi. Tada su saznali da su oboje HIV pozitivni. Žena se odmah razvela od njega, a on je bivšu ljubavnicu prijavio policiji - rekao je za Informer jedan od inspektora zaduženih za slučaj.

Kako piše list, M.Č. je priznala biznismenu da je još u svibnju 2009. saznala da ima AIDS, nakon čega ju je ovaj prijavio policiji.

- Osim toga, rekla mu je da on nije jedina žrtva, već da je za to vrijeme imala odnose s još četvoricom muškaraca. Poručila mu je kako se namjerava osvetiti cijelom muškom rodu - tvrdi izvor.

- Posebno ga je pogodilo to što je zbog njegove tajne veze "stradala" i supruga s kojom ima dvoje djece - kaže izvor.

Osumnjičena M.Č. trenutno radi u jednoj poznatoj marketinškoj agenciji i izuzetno je atraktivna.

U Srbiji je za ovo djelo propisana kazna od dvije do 12 godina zatvora. Ukoliko nastupi smrtna posljedica, propisana je kazna od pet do 15 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 19:49