‘NIJE MI NIŠTA‘

Ovo je neugodno za gledati: Pripiti Vučić omalovažavao suradnicu, ona mu pokušala uzeti čašu

- Ona se boji da sam pio previše, to je u redu, rekao je predsjednik Srbije kada je uzeo svoju čašu

Vučić na vinskom sajmu

 Screenshot: Twitter/

U Beogradu je održan sajam "Vinska vizija Otvorenog Balkana", a domaćin liderima Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji nije krio koliko voli vino, piše Nova.rs.

Gledatelji su tako su na pojedinim televizijama u Srbiji mogli promatrati duže od sat vremena kako Vučiće degustira vino, a predsjednik se i sam pohvalio kako može "mnogo popiti".

- Nemoj više, brojali su mi ljudi, više od 100 čaša sam popio, to što meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu, hvalio se predsjednik Srbije u televizijskom prijenosu, piše Nova.rs.

U jednom trenutku vidno veselom Vučiću, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je oduzeti čašu, ali ju je on uzeo natrag i nastavio pijuckati vino:

- Samo ja da probam, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula vraćati Vučićevu čašu na štand, ali je on se nije dao:

- Ne, ne, ne..., rekao je predsjednik Srbije i uzeo natrag čašu vina od čovjeka sa štanda.

- Ona se boji da sam pio previše, to je u redu, rekao je predsjednik Srbije na engleskom jeziku kada je uzeo svoju čašu, a na što se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da "nije uplašena, već da ga albanski premijer čeka".

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala predsjednika uhvatiti za ruku, vidi se na videu, ali se on izmaknuo i ošinuo je pogledom, nakon čega se ona odmakla od predsjednika.

Na ovom vinskom sajmu su u prijenosu uživo ljudi mogli vidjeti i tenisača Novaka Đokovića i predsjednikovog sina Danila Vučića.

- Sine hoćeš ti probati umjesto tate? Tata će poslije tebe, sin pije zajedno sa mnom, rekao je Vučić sinu Danilu.

Predsjednik se onda u nekom trenutku pohvalio i kako njegov sin zna "poslužiti vino, te da radi u jednoj vinoteci".

- Trebao vam je ovdje i moj sin pomagati, ali izgleda da se ulijenio, što ne pomažeš, pitao je Vučić Danila, a onda nastavio:

- Ponudi gosta, posluži vino, dajte čaše, posluži vino... On radi u toj vinoteci, to je jedna dobra vinoteka, moj sin zna uslužiti i sve... Vidiš kako zna koliko treba natočiti.

Gosti su obišli i štand Novaka Đokovića na Sajmu.

- Evo ga Novak, dajte (Edija) Ramu, dajte Ramu, uzvikivao je Vučić, a nakon pozdravljanja sa tenisačem Vučić je nastavio sa "evo sada će Edi".

Nakon vinskog sajma, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeru za goste samita u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:14