LICE SA ŠPICE

OTKRIVENO: TKO JE GLUMIO BEBUIZ POPULARNOG CRTIĆA? 'Dok su mesnimali, tata me zabavljao iza kamere'

Ta beba danas je 19-godišnja studentica Jess Smith, koja se odlučila po prvi put otkriti da je to bila ona
 Facebook

Televizijska emisija za djecu 'Teletubbies' prikivala je pred ekrane mnoge mališane, a mnogi se zasigurno sjećaju jednog od ikoničnih likova s ekrana - bebe čiji se lik pojavljivao u suncu na špici emisije. Ta beba danas je 19-godišnja studentica Jess Smith, koja se odlučila po prvi put otkriti da je to bila ona, i to svojim prijateljima na sveučilištu u Canterburyju, a kasnije je to potvrdila i na Facebooku.

Zanimljivo je pritom da ona nije prva koja je tvrdila da je "sunce", ali za razliku od američke tv-zvijezde Jessice Smith, anonimna Britanka iz Kenta ima dokaz - pismo produkcijske kuće naslovljeno na njene roditelje.

Jess Smith je snimljena za emisiju kad je imala samo 9 mjeseci, i za to je plaćena oko dvije tisuće kuna i kutiju igračaka. Ne žali se, kaže, nitko nije mogao znati da će emisija biti toliko planetarno popularna.

Sjedila je na stolcu dok su je snimali, a njen otac Bill igrao se s medvjedićem iz kamere i tako iz nje izvlačio osmjeh koji su zapamtile generacije malih ljubitelja 'Teletubbiesa'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 07:51