HOROR U FRANCUSKOJ

Otkiven identitet i objavljene fotografije monstruma koji su silovali onesviještenu ženu. Bilo ih je čak 72...

Dominique Pelicot (71) je više od 10 godina drogirao svoju suprugu i u stan pozivao strance da je siluju

Gisele Pelicot sa sinom Davidom i odvjetnicima

 Christophe Simon/Afp

Otkriven je identitet i objavljene fotografije sedmorice muškaraca koji su sudjelovali u nezamislivom zločinu i silovali ženu koju je gotovo deset godina drogirao njezin muž Dominique Pelicot (71) i potom pozivao strance u njihov dom te im omogućavao da napastuju onesvještenu ženu. On sâm je silovanja gledao i u njima uživao.

Među silovateljima su: radnik i vozač automobilističkih utrka Hugues Malago (39), farmer Andy Rodriguez (37), radnik Matthieu Dartus (53), umirovljeni vatrogasac Jacques Cubeau, voditelj dućana Lionel Rodriguez (44), slikar Husamettin Dogan (43) i lokalni biznismen Thierry Parisis (54).

Kako je Jutarnji već pisao, Pelicotu se sudi u gradu Avignonu, a optužen je za organiziranje lanca silovanja za koji je koristio online chat pod nazivom ‘Bez njezina znanja‘ kako bi pronašao ‘regrute‘ koji su bili voljni sudjelovati u njegovim bolesnim fantazijama.

Policija je pronašla više od 20.000 fotografija Dominiqueove supruge Gisele, koju su od 2011. seksualno napastovala 72 stranca dok je bila bez svijesti jer ju je suprug drogirao. Njih 50 identificirano je i također im se sudi. A nesretna Gisele 2020. godine upravo je od policajaca saznala mračnu istinu.

image

Gisele Pelicot

Christophe Simon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 18:40