UŽAS U MISSOURIJU

Otac i četvorica sinova silovali i sodomizirali djevojčice

In this undated photo released by the Lafayette County Sheriff's Department, Jared Leroy Mohler, 48, of Columbia, Mo., David A. Mohler, 52, of Lamoni, Iowa, Burrell Edward Mohler Sr., 77, of Independence, Mo., Burrell Edward Mohler Jr., 53, also of Independence, Mo. and Roland Neil Mohler, 47, of Bates City, Mo. from left, are seen. Authorities were searching a rural property in western Missouri on Wednesday, Nov. 11, 2009 for glass jars with notes written by children who allegedly were abused by their relatives about 20 years ago. (AP Photo/Lafayette County Sheriff's Department)

Pet muških članova jedne obitelji u američkoj saveznoj državi Missouri uhićeno je zbog optužbi da su spolno zlostavljali djevojčice te ih prisiljavali na sodomiju i pobačaj.

Burrell Edward Mohler Sr. (77) i njegovi sinovi, od kojih je najmlađi star 48 godina, navodno su silovali djevojčicu mlađu od 12 godina, drugu su natjerali na spolne odnose sa svojim psom, njemačkim ovčarom, a treću 11-godišnjakinju prisilili su na pobačaj.

Dosad je policija otkrila pet žrtava, a sve su u vrijeme zlostavljanja – od 1988. do 1995. - bile mlađe od 12 godina.

Jedna od žrtava, kći jednog od osumnjičenika, obratila se policiji sredinom kolovoza s izjavom kako je ranije bila potisnula sjećanja na zlostavljanje. Priču su svojim svjedočanstvom potkrijepile i druge žrtve među kojima je bio i jedan dječak.

Prema optužnici muškarci su ih prisiljavali i da sudjeluju u lažnim vjenčanjima s članovima obitelji, nakon čega je slijedilo silovanje.

Djeca su u zemlji oko kuće monstruozne obitelji zakopala vrčeve u koje su sakrila poruke o strahotama kroz koje su prošla. Policija sumnja da bi na posjedu mogla biti zakopana i tijela nekih žrtava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 08:28