‘BIO JE ODLIČAN ĐAK‘

Otac djevojčice koja je bila u učionici ispričao stravične detalje: ‘Ušao je miran, hladan, a onda je počelo...‘

Učenik sedmog razreda Kosta K. (14) uhićen je nakon pucnjave u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu

Otac djevojčice

 /N1/ Screenshot

"Ja sam izlazio iz banke, vidio sam psihologe, nastavnike, bili su u strašnom šoku, pitao sam gdje mi je dijete, jer je jedan čovjek rekao da je upucao profesoricu povijesti.", ispričao je otac preživjele djevojčice za N1. "Kad sam se vratio u stan vidio sam da mi dijete baš ima nastavu povijesti. Supruga je bila van sebe. Izašli smo vani. Vidio sam na ulazu u školu da čuvar leži ispod stola. Pitam gdje mi je dijete, nitko ne zna što da mi kaže. Ja nisam tada znao gdje mi je kći, a ona je bila na Cvjetnom trgu, javila se majci. Kći je bila upravo u toj učionici gdje je taj dečko ispalio... Prvo je, kaže, pucao u profesoricu, a onda je počeo pucati po djeci koja su bila ispod stolova. I moje je dijete istrčalo vani. Tako mi je ispričala, u šoku je. Onda sam vidio ispred škole kad smo došli, jedna je djevojčica imala potpuno krvavu majicu, pala je preko nekog dječaka... kažu bio je miran i odličan đak. Rekli su mi i da je promijenio razred, da mu prošli nije odgovarao, da je ušao tamo potpuno miran, hladnog izraza lica. Svi su nastavnici u šoku da je baš on mogao tako nešto učiniti...", zaključio je otac.

Učenik sedmog razreda Kosta K. (14) uhićen je nakon pucnjave u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu zbog sumnje da je iz očevog pištolja ubio najmanje osmero učenika i čuvara. Zasad nije poznat broj ranjenih. Više pročitajte OVDJE.

Nadalje, majka jedne od od učenica O.Š. "Vladislav Ribnikar" na Vračaru izjavila je novinarima da je njeno dijete u potpunom šoku i da je ne mogu smiriti nakon pretrpljenog stresa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 02:10