‘OVO NEĆU OPROSTITI‘

Okomili su mu se na majku, Kadirov u suzama: ‘Lomit ćemo kičmu NATO bagri, možemo i do Italije!‘

Činjenicu da ste uveli sankcije mojoj majci vam neću oprostiti, kazao je Kadirov

Ramzan Kadirov

 /Twitter

Nakon što se majka zloglasnog čečenskog vođe našla na američkom popisu sankcija, Ramzan Kadirov uputio je izravne prijetnje u najnovijoj snimci objavljenoj na Telegramu.

Video je prenio na Twitteru zamjenik ministra unutarnjih poslova Ukrajine, Anton Geraščenko, dodavši snimci prijevod na engleskom jezku:

"Brzo uklonite sankcije. Činjenicu da ste uveli sankcije mojoj majci vam neću oprostiti. Učinit ću sve!" - navodi u snimci, a Geraščenko je u objavi priložio Kadirovljeve daljnje prijetnje.

"Ovo nam samo odvezuje ruke. Ako su države same sebi ozakonile takve kriminalne metode, onda se nećemo ograničavati nikakvim granicama.

Gruzija, Ukrajina - sve su to američki projekti na postsovjetskom prostoru, da ne spominjemo druge sukobe diljem svijeta, pokrenute iz izmišljenih razloga. A ako su se američki kriminalci negdje izvukli, s Rusijom neće ići. Neka uživaju u nama bezbolnim sankcijama. I dalje ćemo lomiti kičmu ukrajinsko-natovskim bandama. Možemo čak i do Elbe, kao što je svojedobno učinio Visaitov u ratu protiv nacista.

State Department se osjeća previše ugodno gurajući ukrajinski narod u smrt skrivajući se iza miroljubive demokracije. Potrebno je slomiti ovu američku grozotu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 00:58