SLIJEDI KAZNA

OBLJUBA U PROSVJETI Nastavnicu tjelesnog u krevetu ulovili s dvije maloljetne učenice: 'Ovo je najgori oblik iskorištavanja djece!'

 istock, google street view

Školskoj učiteljici tjelesnog odgoja iz engleskog Coventryja prijeti zatvorska kazna nakon što je uhvaćena u krevetu s dvije maloljetnice. Sandrine Brown (31) pred sudom je priznala da se istovremeno ljubakala sa svojim učenicama, 13-godišnjakinjom i 16-godišnjakinjom, a nakon što je izbila afera, škola joj je odmah uručila otkaz. Optužena je po osam točaka vezanih za seksualno iskorištavanje maloljetnica, piše Telegraph.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da se Brown suočava sa sličnim optužbama. Već je bila optužena da je bila u krevetu s učenicama dobi od 17 i 15 godina. Međutim, taj slučaj je odbačen..

- Imamo dokaza da su sve tri istovremeno bile u krevetu, ali ne možemo dokazati da se između njih 'nešto događalo' - rekao je tužitelj Graeme Simpson.

Brown je u školi Finham Park 'operirala' od 2008. do 2011. godine.

- Ovo je najgori oblik iskorištavanja djece. Ona je bila učiteljica, djeca su joj vjerovala, a ona je to maksimalno iskorištavala - rekao je sudac Andrew Lockhart.

S druge strane, njezin branitelj Lee Marklew tvrdi da je Brown 'vesela osoba dobrog karaktera'

Brown je puštena uz jamčevinu i bit će na slobodi do utorka kada joj se izriče presuda.

Inače, ovaj skandal koji je otkiven tek u travnju ove godine bacio je mrlju na školu u Coventryju. Upravo zbog toga, ravnatelj je objavio priopćenje u kojem se navodi da su Brown i seksualni skandali prošlost za Finham Park.

- Zlostavljane učenice više ne idu u našu školu. Gospođica Brown je odavno dobila otkaz. Surađivat ćemo s policijom, ali ti događaji za nas su prošlost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:24