VILA NA OBALI JEZERA

Objavljene snimke iz Radoičićeve ‘tvrđave‘: ‘Evo, gledajte, ovo je Pablo Escobar naše regije!‘

Od jutra je u tijeku pretres njegove imovine

Vila Milana Radoičića

 Facebook/Xhelal Sveçla

Kosovska policija od jutros obavlja pretres imovine sad već bivšeg potpredsjednika Srpske liste, vodeće stranke Srba na Kosovu, Milana Radoičića, koji je organizirao "akciju" u selu Banjska u kojem je poginulo četvoro ljudi, piše Nova.rs.

Ministar unutarnjih poslova Kosova Xhelal Sveçla objavio je video snimku unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao ‘Pablom Escobarom regije‘.

„Teroristički napad s kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska, biće detaljno i do kraja istražen. Кosovska policija je u skladu sa sudskim nalogom, danas izvršila raciju stana Milana Radojčića, njegove vile na Ujmanskom jezeru“, napisao je Sveçla na svom Fejbuk profilu.

„Čak i po slikama koje se mogu vidjeti, očito je da ovo nije nikakav „borac za slobodu“ već Pablo Escobar regije. Pod krinkom branitelja građana on i njegovi suradnici postali su multimiljunaši na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno istražiti mjesto zločina svih ovih godina na sjeveru zemlje uz svu imovinu terorističke grupe“, zaključio je Sveçla.

Podsjetimo, od jutros je u tijeku pretres imovine Milana Radoičića, a on je u međuvremenu priznao punu odgovornost za događaje u selu Banjska, kad je u vatrenom obračunu Srba i kosovske policije stradalo četvoro ljudi.

„Ja, Milan Radoičić, od oca Rajka, rođen u Republici Srbiji, zbog mnogobrojnih spekulacija koje su se pojavile, obavještavam javnost da sam zajedno sa sunarodnjacima sa sjevera Kosova i Metohije dana 24. rujna došao na sjever Kosova i Metohije, u selo Banjska. Razlog našeg vraćanja bio je da ohrabrimo srpski narod s tog područja u pružanju otpora teroru kojem je svakodnevno izložen. Obavještavam sve dežurne progonitelje srpskog naroda, od Kurtija do mnogobrojnih inozemnih pomagača, da sam osobno obavio sve logističke pripreme za obranu naroda, a ovaj čin nema veze s mojim ranijim političkim angažmanom. O ovome nisam obavještavao nikoga, ni vlast Republike Srbije, niti sam od njih imao bilo kakvu pomoć jer smo već tada imali različite stavove po pitanju otpora Kurtijevom teroru“, napisao je Radoičić u pismu koje je danas javno pročitao njegov odvjetnik Goran Petronijević, a kojim je preuzeo odgovornost za događaje u selu Banjska, piše Nova.rs.

image

Radoičićeva kuća

Facebook/Xhelal Sveçla
image

Radoičićeva kuća

Facebook/Xhelal Sveçla
image

Radoičićeva kuća

Facebook/Xhelal Sveçla
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 20:47