STARA OPORUKA

O bivšima sve najbolje: Žena (68) naslijedit će milijun dolara od bivšeg dečka s kojim je prekinula prije 34 godine

Margaret će naslijediti sav novac iz njegove mirovinske štednje, a taj iznos uopće nije mali!

Baka drži novac u rukama, ilustrativna fotografija

 Ljsphotography/alamy/alamy/profimedia/Ljsphotography/alamy/alamy/profimedia

O bivšima sve najbolje - zasigurno će to pomisliti Amerikanka Margaret Losinger (68), koja će, prema odluci suda, naslijediti milijun dolara mirovinskog fonda dečka s kojim je izlazila prije 34 godine.

Braća i sestre pokojnika osporavaju potraživanje, piše Wall Street Journal, te su bili neugodno iznenađeni kada su saznali za status korisnika nekadašnje djevojke svog brata.

Riječ je o Jeffreyju Rolisonu, koji je tijekom 80-ih hodao s Losinger, a zatim je 1987., u rukom pisanoj oporuci, imenovao baš nju kao jedinu korisnicu njegove mirovinske štednje, iako su prekinuli dvije godine kasnije.

Prema sudskim dokumentima, upoznali su se dok je on igrao frizbi. Nakon toga su čak i živjeli zajedno, ali nisu se vjenčali jer on nije bio spreman za brak. Margaret je pak s druge strane željela tradicionalnu obitelj - supruga i djecu - pa je odlučila prekinuti s Jeffreyjem i otišla je iz njihova doma. Kasnije se udala i dobila djecu, a Rolison je imao dugogodišnju partnericu.

A sada šok! Margaret će naslijediti sav novac iz njegove mirovinske štednje, a taj iznos uopće nije mali. Riječ je o 1,5 milijuna dolara! Njegova braća borila su se na sudu, no izgubila su. Čak su se i žalili na odluku, a tvrtka P&G, u kojoj je pokojni Rolison radio, tvrdi da su oni dali sva potrebna upozorenja o potrebi ažuriranja dokumenata.

Braća su se žalila na ovu odluku jer smatraju da to nije bila pokojnikova namjera, već samo njegov nemar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 08:20