BIVŠA MANEKENKA

Nova optužba na račun Epsteina i princa Andrewa: ‘On joj je naredio da se s njime poseksa‘

Optužba će biti iznesena u novom četverodijelnom dokumentarnom serijalu "Surviving Jeffrey Epstein"
Princ Andrew
 Lindsey Parnaby/AFP

Lisa Phillips, 42-godišnja bivša manekenka, ustvrdila je da je njezina prijateljica spavala s princom Andrewom nakon što joj je to naredio Jeffrey Epstein, pokojni financijer i osuđeni seksualni prijestupnik, piše Daily Mail.

Phillips, koja danas živi u Los Angelesu, tvrdi da se nakon toga suprotstavila Epsteinu koji joj je rekao: "Lijepo je znati stvari o ljudima."

No, ne sugerira se da se vojvoda od Yorka upustio u seksualni odnos bez pristanka te da je znao za Epsteinove navodne naredbe, a i izvori bliski princu tvrde da su optužbe Phillips neutemeljene.

Manekenkine tvrdnje o njezinoj neimenovanoj prijateljici, koja je imala nešto više od 20 godina kada se dogodio navodni spolni odnos s princom Andrewom bit će emitirane u sklopu novog četverodijelnog dokumentarnog serijala "Surviving Jeffrey Epstein" (hrv. Preživljavajući Jeffreyja Epsteina) na digitalnoj televizijskom kanalu Crime+Investigation. Emitiranje počinje u utorak.

Phillips tvrdi da je Epsteina upoznala prije 20 godina na snimanju na Karibima. Kako ona tvrdi, Epstein je tada nju i njezinu drugu prijateljicu pozvao na svoj otok Little St. James.

"Bio je šarmantan i ugodan. Bila sam mu rekla da sam živjela u Engleskoj na što me on pitao bih li htjela upoznati princa", rekla je Phillips, koja danas vodi manekensku agenciju. "Prišao mi je potom muškarac kojeg sam prepoznala kao princa Andrewa. Bio je jako ljubazan. Naše je upoznavanje kratko trajalo."

Phillips je rekla da na otoku nije vidjela nikakvo nepoćudno ponašanje te da se s Epsteinom znala susretati na dobrotvornim događajima, tulumima i kazališnim predstavama.

Phillips, međutim, tvrdi da joj je prijateljica 2004. godine rekla da joj je Epstein rekao da uđe u spavaću sobu njegova stana u New Yorku kako bi se mogla upustiti u spolni odnos s princom Andrewom.

"Jednom sam razgovarala s Jeffreyjem. Rekla sam mu, 'prijateljica mi je rekla da si je uputio da se seksa s princom Andrewom'. On mi je rekao nešto u stilu, 'nije to velika stvar, ona je OK s tim'. Ja sam mu rekla, 'Nitko nije OK s tim - zašto bi to napravio?' On se nakesio i rekao, 'Lijepo je znati stvari o ljudima'", rekla je Phillips.

Izvor blizak princu Andrewu rekao je da su te tvrdnje "neutemeljene i nedokazane" te da se temelje na "prežvakavanju informacija iz treće ruke".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 10:20