PANIKA U RIBNIKARU

Nova drama u školi u kojoj je ubijao Kosta K., učenici poslani kućama, jedan priveden: ‘Ne, to nije moje!‘

Policajac u školi pornašao nož u ruksaku učenika osmog razreda, on odveden u policiju, ostali poslani kućama

Kosta K. i učenici OŠ Vadislav Ribnikar

 /Cropix

Školski policajac u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, u kojoj je bivši učenik Kosta K. napravio masakr, pronašao je nož u ruksaku jednog učenika, saznaje Blic.

Ovog puta u školi nije bilo incidenata, a dječak koji je donio nož odveden je u policiju. Tvrdi kako pronađeni nož nije njegov. Roditelj jednog učenika iz Ribnikara potvrdio je informaciju:

- Nož je pronađen kod učenika osmog razreda, no incidenata nije bilo. Nož je tom učeniku oduzet, a ostala djeca su puštena kući. I dalje osjećaju posljedice Kostina čina, ovo im dodatno otežava situaciju. Mi roditelji smo zabrinuti, moramo biti sigurni da su u toj školi naša djeća zaštićena".

U OŠ Vladislav Ribnikar stigla je i ministrica prosvjete Srbije Slavica Đukić Dejanović, a oglasio se i MUP, koji je poručio kako je prisustvo policajca u školama i suradnja s učenicima i zaposlenima u školama ključna u sprječavanju eventualnih incidenata. Ispred škole, inače, odmah po saznanju o pronalasku noža, dojurilo je nekoliko policijskih vozila...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 14:03