DAMA U PROBLEMIMA

'NIJE MOGLA VJEROVATI DA JE TO ISTINA' Pogodila šefa države mangom i dobila novi stan

Venezuelan President Nicolas Maduro speaks during a televised program in Anzoategui state on April 21, 2015. Maduro accused Spanish Prime Minister Mariano Rajoy, who said he belonged to "a group of bandits", of supporting an "international conspiracy" against his government. AFP PHOTO / PRESIDENCIA
 -

CARACAS - Žena koja je pogodila mangom u glavu venezuelskog predsjednika Nicolasa Madura dobit će novi stan u nestvarnoj priči koja se proširila Venezuelom.

Pedesetdvogodišnji predsjednik vozio je autobus kroz gomilu prošloga vikenda u središnjoj državi Aragui kada ga je netko iz mase pogodio mangom.

"Piše: 'Nazovi me ako možeš'", rekao je predsjednik Maduro, bivši vozač autobusa, kasnije tijekom tjedna pokazujući na televiziji mango s imenom i telefonskim brojem.

"Marleny Olivo imala je problem sa svojim domom. (Dužnosnici) su je nazvali. Bila je uplašena. Nije mogla vjerovati da je to istina ... Odobrio sam stan za Marleny u sklopu 'Velike venezuelske misije za stambeno zbrinjavanje'", kazao je Maduro dodavši da će pojesti mango.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 08:43