POTRESNA PRIČA

NAPUŠTENU BEBU PRONAŠLI PRED VRATIMA 'Još nismo ni došli sebi, a već je uslijedio novi šok'

ŽITIŠTE - Bojan Miholjčić začuo je dječji plač u hodniku ispred vrata svojeg stana u Žitištu, a kada je otvorio vrata bio je šokiran prizorom - netko je ostavio bebu ispred ulaza u njegov stan, prenosi Blic.

- Pozvao sam suprugu da pričuva bebu, a ja sam potrčao ispred zgrade u nadi da ću uhvatiti onoga tko je ostavio bebicu, rekao je Miholjčić,.

- Moja supruga i susjedi smjesta su kontaktirali policiju i hitnu pomoć Doma zdravlja Žitište, koji su stigli za samo par minuta. Bebu smo umotali u dekicu, unijeli je u stan, gdje ju je liječnica odmah pregledala, te smo ustanovili da se radi o djevojčici, rekao je Miholjčić.

No, kaže kako još nije niti došao k sebi od šoka, kada je uslijedilo novo iznenađenje: Sat i pol nakon što je beba zbrinuta i odnešena, na njegova vrata zakucala je majka ostavljene bebe. Ona je, prema Miholjčićevim riječima, bila vidno potresena i tražila je da joj vrate bebu.

- Primili smo uzrujanu majku u naš stan, porazgovaral smo sa njom, objasnili joj da je beba na sigurnom, ali smo morali pozvati policiju. Oni su je odveli na razgovor u postaju. Još smo u šoku, ali nam je laknulo kada smo čuli da je mala beba zdrava i daje zbrinuta u bolnici, rekao je Mijoljčić, a prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 15:44