HOROR U NJEMAČKOJ

Na obali Rajne pronađeno tijelo 15-godišnjakinje, a onda je otkriven stravičan motiv ubojstva: Policija je uhitila roditelje

Točan uzrok smrti trebala bi otkriti obdukcija, a policija još uvijek provodi istragu i uzima tragove iz stana i očevog automobila

Rajna/Ilustracija

 Einsatz-report24/imago Stock&people/profimedia/Einsatz-report24/imago Stock&people/profimedia

U ponedjeljak je na obali rijeke Rajne u njemačkom Wormsu pronađeno tijelo 15-godišnje djevojčice. Policija sumnja da su ju ubili roditelji jer im se nije svidjelo što je djevojčica željela živjeti zapadnjačkim načinom života. Obitelj je, naime, iz Afganistana, javlja Fenix-magazin.

Roditelji djevojčice Ronje M., Hassan M. i Maryam, uhićeni su.

15-godišnjakinja je navodno imala starijeg dečka koji je imao preko 40 godina, a roditelji to nisu odobravali, javlja njemački RTL. Policijska uprava u Mainzu je priopćila da postoji sumnja da su ju roditelji ubili zbog neslaganja s njezinim odlukama i načinom života.

Hassan M. (39) i Maryam M. (34) smješteni su u različite pritvore, javlja Fenix magazin i dodaje da je majka u ponedjeljak ujutro nazvala policiju i rekla da joj je kći možda ubijena. Istražitelji su zatim počeli potragu i pronašli njezino tijelo na obali rijeke, gdje je navodno bilo još od subote navečer.

Točan uzrok smrti trebala bi otkriti obdukcija, a policija još uvijek provodi istragu i uzima tragove iz stana i očevog automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2024 09:45