JEDAN OD NJIH LAŽE

Musk se oglasio o ‘poklonu‘ Kadirovu: ‘Jeste li ozbiljno toliko retardirani?‘

Nije poznato kako je zapravo Kadirov došao do Cybertrucka, vozila za koje, kako kažu iz Tesle, do kraja godine ne primaju narudžbe

Elon Musk, Ramzan Kadirov

 Afp, Screenshot X/

Nakon što je čečenski vođa Ramzan Kadirov na X-u objavio snimku na kojoj vozi Cybertruck Teslu sa strojnicom na krovu, o tome se oglasio izvršni direktor Tesle Elon Musk i rekao da mu on nije donirao taj automobil.

Naime, Kadirov je u svojem videu ustvrdio kako mu je vlasnik Tesle, milijarder Elon Musk, poslao Cybertruck.

- Iskreno se zahvaljujem Elonu Musku. On je očito glavni genij našeg vremena, stručnjak, veliki čovjek, rekao je Kadirov u toj snimci.

Kadirov je obećao kako će to vozilo poslati u zonu "specijalne vojne operacije" i pričvrstio na njega mitraljez.

- Jeste li ozbiljno toliko retardirani da mislite da sam donirao Cybertruck ruskom generalu? Nevjerojatno, napisao je na X-u Musk kao odgovor jednom korisniku te društvene mreže koji je napisao da on sprema vozila za vojnu upotrebu neprijateljima Amerike te da Musk ‘otvoreno radi protiv SAD-a‘.

Nije poznato kako je zapravo Kadirov došao do Cybertrucka, vozila za koje, kako kažu iz Tesle, do kraja godine ne primaju narudžbe. Tako je najvjerojatniji scenarij onaj kako je Kadirov, ili netko iz njegova kruga, vozilo ranije naručio, pa sugerirao kako je riječ o Muskovom osobnom daru.

Tesla Cybertruck, koji na snimci vozi Kadirov, električni kamionet koji ubrzava od 0 do 100 kilometara na sat za manje od 3 sekunde. Cybertruck privlači pozornost "futurističkim" uglatim oblikom, a zasad može voziti po SAD-a. Premda je u Europi ovoga ljeta registrirano par vozila, Tesla Cybertruck i dalje nema dozvole za kretanje cestama Starog kontinenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:32