FOTOGRAFIJE U UNIFORMI

Melisa se godinama predstavljala kao patronažna sestra, iz poliklinike oni tvrde: ‘Ne radi kod nas!‘

Na jednoj od fotografija vidi se Melisa koja pozira u ogledalu u svojoj uniformi

Melisa Osmanović

 Instagram/Melisa Osmanović/

Lažna patronažna sestra Melisa Osmanović godinama se već predstavlja kao zaposlenica Univerzitetskog kliničkog centra Niš, ali je na društvenim mrežama objavljivala fotografije u uniformi u poliklinici ‘Life Impuls‘, što su oni oštro demantirali, prenosi Blic. Međutim, i dalje je nejasno zbog čega je onda na brojnim objavama predstavljana kao dio kolektiva.

Na Instagram profilima objavljeno je nekoliko fotografija iz poliklinike ‘Life Impuls‘. Na jednoj od fotografija vidi se Melisa koja pozira u ogledalu u svojoj uniformi.

Objavljena je i fotografija bebe koju Melisa pregledava, a kao lokacija navodi se spomenuta poliklinika.

Na profilu "Kluba za bebe, trudnica i mama" objavljena je fotografija Melise sa ženama koje su zaposlene u poliklinici ‘Life Impuls‘, a u opisu fotografije čestitali su blagdane.

"Kao zdravstvena ustanova osjećamo potrebu da odgovorimo na neistinite komentare i osude s kojima se po prvi put, nakon dugogodišnjeg rada, susrećemo. Melisa Osmanović, predsjednica kluba za bebe, trudnice i majke, nije nikada imala ugovor o radnom odnosu, odnosno nikada nije bila zaposlena u poliklinici ‘Life Impuls‘. Jedina suradnja bila su besplatna predavanja našeg pedijatra o dojenju na tribinama koje je organizirao njezin klub. Osim našeg pedijatra, predavači su bili ginekolog, neonatolog i anesteziolog iz UKC Niš. Svi drugi komentari o bilo kakvom sponzorstvu kluba i radnom odnosu Melise Osmanović u Life Impulsu su neistiniti. Fotografija Melise Osmanović u prostorijama naše poliklinike, koja kruži društvenim mrežama, snimljena je kao najava tribine i tima predavača, s ciljem da bude objavljena na Instagram profilu kluba BTM isključivo kao najava događaja", istakli su za Blic iz poliklinike "Life Impuls".

Protiv Melise Osmanović podnesena je prijava Policijskoj upravi u Nišu. "Provjeravamo i utvrđujemo sve navode iz kaznene prijave", potvrdili su iz policije za srpski Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. ožujak 2024 20:44