NASTRANI DOKTOR

Liječnik prisiljavao na seks niz žena u svojoj ordinaciji: ‘Ako me k*** prijavi, prerezat ću joj grkljan‘

Liječnika je optužilo najmanje šest žena, uključujući i ‘ranjivu‘ kolegicu koja navodi da ju je tjednima prisiljavao na seks

Liječnik i pacijentica, ilustracija

 Boonsom Chotpaiboonpun/Panthermedia/Profimedia/Boonsom Chotpaiboonpun/panthermedia/profimedia

Liječnik koji se školovao na Cambridgeu, Tom Plimmer (40), završio je na sudu nakon što se otkrilo da se upuštao u seksualne aktivnosti s nizom žena u svojoj ordinaciji opće prakse.

Također im je lagao da su članovi njegove obitelji bolesni kako bi mogao lakše ‘žonglirati‘ sa seksualnim susretima s raznim ženama, rečeno je na sudu, prenosi The Sun.

Liječnika je optužilo najmanje šest žena, uključujući i ‘ranjivu‘ kolegicu koja navodi da ju je tjednima prisiljavao na seks u svojoj ordinaciji u Swindonu.

Također je dovodio dvije žene koje je upoznao na online stranicama za upoznavanje te se s njima u ordinaciji upuštao u seksualne odnose tijekom radnog vremena, rečeno je na sudu.

Plimmer je optužen da je slao neprimjerene fotografije svojih genitalija koje je ‘snimio na poslu‘ ženama, a sud je čuo i da je navodno prijetio drugoj ženi. Govorio jo je da ‘zna gdje živi‘ i da ako ga ta ‘kuja prijavi Općem liječničkom vijeću prerezat će joj grkljan‘.

Također se navodi da je lagao da su mu majka i brat bolesni kako bi izbjegao susret s jednom ženom i umjesto nje našao se s drugom.

Jednom prilikom rekao je da mu je brat u bolnici, poslavši jednoj od žena fotografiju nekog stranca na bolničkom krevetu te se pretvarao da mu je to brat.

"Sve je bilo potpuno izmišljeno. On je uvjerljiv u svojim učestalim lažima", rekao je Mark Monaghan, koji je predstavio slučaj sudu u ime Općeg liječničkog vijeća. Sudu je također priopćeno da je veza dr. Plimmera s kolegicom započela ‘aluzijama o čokoladnom zecu‘. Zatim joj je u svibnju 2018. ‘bez upozorenja‘ pokazao video svog seksa s drugom ženom, rekao je Monaghan, i dodao da ju je zatim navodno pokušao ‘poljubiti i dodirnuti‘, a također je znao ući u njezinu radnu sobu ‘s raskopčanim hlačama i flertovao bi s njom unatoč tome što je ona odbijala njegovo udvaranje‘.

Monaghan također tvrdi da je Plimmer znao da mu je kolegica ‘ranjiva‘ i da je ‘zloupotrijebio svoj položaj‘. Nadalje se na sudu tvrdilo da je u više navrata ušla u njegovu ordinaciju dok je bio usred seksualnog odnosa, a također je otkriveno i da je često slao eksplicitne video snimke, što je i sam Plimmer priznao.

Sudu je naveden i drugi slučaj, kada je njegova kolegica bila ‘vidno uznemirena‘, a Plimmer ju je tada ‘zagrlio i odveo u svoju ordinaciju da je razveseli‘. Zatim joj je stavio ruke na genitalije, rečeno je na sudu.

Takvo seksualno ponašanje s kolegicom događalo se ‘na tjednoj bazi‘, a Plimmer inzistira na tome da je sve što se događalo ‘uvijek bilo sporazumno‘. Žena se navodno bojala prijaviti sve policiji jer je bila u strahu da će ona biti okrivljena za to.

na sudu je također otkriveno da je Plimmer drugu ženu upoznao na aplikaciji za upoznavanje na Silvestrovo 2019. te ju je doveo u svoju ordinaciju 3. siječnja. Skuhao joj je šalicu čaja, zaključao vrata, a onda je izvršen seksualni čin. Monaghan tvrdi da je ženi ‘bilo neugodno‘ jer je ‘mogla čuti kako ljudi prolaze‘ ispred vrata ordinacije.

Na internetu je upoznao i ženu, koju su identificirali kao gospođicu C., u svibnju 2018., a zajedno su otišli na Wimbledon. Čak je upoznao i njezine roditelje. Zatim je počeo smišljati isprike kako bi izbjegao susrete s njom, a čak joj je slagao i da je njegova majka ‘pretrpjela nekoliko ozbiljnih moždanih udara‘ i da ‘mora biti na rehabilitaciji‘.

"Ove isprike bile su namjerno smišljene laži kako bi mu se omogućilo da žonglira sve te žene i viđa se s drugima umjesto s njom", ustvrdio je Monaghan na sudu.

U svibnju 2020., nakon što su on i gospođica C. bili u vezi dvije godine, ona je postala zabrinuta zbog njegova distanciranog ponašanja. Pozvao ju je u svoju ordinaciju i tada su se tamo seksali tijekom radnog vremena. Plimmer je navodno nastavio biti ‘pažljiv prema njoj iz daljine‘, ali u to je vrijeme već živio s drugom ženom, gospođicom D., koju je upoznao u siječnju 2019.

I gospođici D. je otkazao nekoliko spojeva, izvlačeći se na bolesnog brata kojeg mora posjetiti u bolnici.

Peta žena koju je također upoznao na stranici za spojeve 2021. godine, tvrdila je da joj je slao fotografije svojih genitalija koje je snimio na poslu. Šestoj je prijetio da će joj prerezati vrat.

Slučaj se nastavlja na sudu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 05:57