KORAK NAPRIJED

Kraljevska obitelj će vjenčanje princa Williama i Kate Middleton prikazivati na YouTubeu

Ovako će i oni koji neće imati prilike putem televizije pratiti ceremoniju gledati što se događa uživo
FILE -- Britain's Prince William and Kate Middleton, watch the England against Italy Six Nations rugby match at Twickenham stadium in London, in this Saturday Feb. 10, 2007 file photo. According to an announcement by Clarence House in London, Tuesday Nov. 16, 2010, the couple are to wed in 2011, Further details about the wedding day will be announced in due course.(AP Photo/David Davies, pa, file) **UNITED KINGDOM OUT: NO SALES: NO ARCHIVE:**
 AP

Vjenčanje britanskog princa Williama i Kate Middleton bit će prvo kraljevsko vjenčanje koje će se uživo prenositi na YouTubeu . Prijenos će pokriti cijelu ceremoniju, od vjenčanju u Westminsterskoj palači pa sve do poljupca vjenčanog para na balkonu.

Dokaz je to koliko se svijet promijenio od posljednjeg kraljevskog vjenčanja u Velikog Britaniji, kad je najmodernije čudo tehnike bio telefon na tipke, a ne brojčanik koji se vrtio pri odabiru broja.

Kraljevska porodica očito iznimno brine za imidž, što potvrđuje i njihov privatni kanal na YouTubeu, a upravo je njihova ideja da se tamo sve prenosi kako bi i ljudi bez pristupa televizijskim programima koji prate vjenčanje bili u toku spektakularnog događaja. Vjeruje se kako će u tom jednom danu broj pregleda kanala biti veći nego što je ukupno bio u posljednje četiri godine koliko kanal postoji. Naime, dosad je kanal kraljevske obitelji pogledalo deset milijuna korisnika.

Ali to nije sve, oni koji žele čestitati mladom paru na vjenčanju moći će to učiniti putem Knjige za mladence , koja se nalazi na YouTubeu. Dobrodošli u moderan svijet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 10:29