UŠLI VASIĆI

KIŠA SUZA U BIG BROTHER KUĆI Ervin plakao zbog dolaska Steffani, ostatak kuće zbog odlaska simpatičnog Antona

 facebook screenshot

Veliki Brat odlučio je unijeti nemir u ionako nemirnu Big Brother kuću. Za početak, vratila se Steffani. Prije toga, Veliki Brat pozvao je Ervina u ispovjedaonicu i rekao mu da postoji mogućnost da se ona vrati, ali pod uvjetom da on izađe. Ervin je takav dogovor prihvatio i Steffani je ponovno postala stanarka kuće Velikog Brata.

No ispostavilo se kako se radilo samo o triku, jer je Veliki Brat na koncu oboma dozvolio ostanak u kući. Stanari su vrlo srdačno dočekali Steffani, no je li srdačnost bila iskrena ili hinjena, drugo je pitanje.

Odnos između Vesne i Gorana se iz prijateljskog pretvorio u potpuno neprijateljski. Međusobno se izbjegavaju i sva komunikacija im se svela na gađanje otrovnim strelicama. U tome prednjači Goran koji je Vesnu uvrijedio i povrijedio rekavši joj kako 'starke voli samo na nogama.' Vesna je zbog Goranovih riječi čak tražila tabletu za smirenje.

U Goranovu obranu stala je njegova zaručnica Lejla, koja je Antoniji rekla kako Goran nije manipulirao Vesnom, već je ona ta koja je pretjerala sa svojim ponašanjem, kako je on zapravo krivo shvaćen te da je bilo za očekivati da će njihovo prijateljstvo biti kratkoga vijeka.

Stanari su u sklopu tjednog zadatka morali glumiti savršeni ljubavni i otplesati savršen ples. Finalisti natjecanja su Barbara i Ervin te Tina i Darko koji pred ostalim stanarima pokazuju kako su savladali plesno umjeće.

Odlukom publike, savršenim parom proglašeni su Tina i Darko čime su stekli imunitet i ne mogu biti nominirani.

Big Brother otkrio je stanarima veliku tajnu: nisu bili sami u kući već su čitavo vrijeme s njima, u posebnom dijelu kuće, bili i Vasići. Rade i Rada ušli su u kuću, a stanari su odmah zaključili kako se radi o Mikinim i Gibinim roditeljima.

Najtužniji trenutak večeri bio je izbacivanje Antona. Voditeljica Antonija rekla mu je kako joj se čini da je nominiran greškom, na što je od rekao da misli kako je razlog tome to što je bio u timu s Goranom. Na koncu su presudili glasovi publike i Anton je napustio Big Brother kuću.





Muško srce nije izdržalo! Ervin plače!

Muško srce nije izdržalo! Ervin plače! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 2. listopad 2015




Po izlasku, prokomentirao je i odnos Vesne i Gorana te kazao da ne zna zbog čega gledatelji glasaju za njega. Rekao je kako bi svakako njega nominirao da je ostao u kući, a osim njega i Mirjanu jer zbog nje nije dva dana čuo na desno uho. Nakon izlaska iz Big Brother kuće, Anton se vraća u prenoćište Crvenog križa jer je beskućnik.

Nominacije je ovaj tjedan otvorio Luća. Dva boda dao je Zorici jer joj nedostaje obitelj, a jedan Vesni jer kaže da ga je smorila.

Vesna je plačući poželjela nominirati sebe, no kako to nije moguće, dva boda dala je Zorici, a jedan Mirjani jer ju živcira.





Neprijatan trenutak za sve, trenutak kada je izbačen...

Neprijatan trenutak za sve, trenutak kada je izbačen... #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 2. listopad 2015




Mika i Giba su dva boda dali također Zorici, a jedan Vesni jer se, kako kažu, nije uklopila u ekipu.

Barbara je dva boda dala Vesni i to zato što se prvo družila samo s Goranom, a tek nakon što ju je on povrijedio, počela se družiti i sa ostalima. Goranu je dala jedan bod.

Steffani je bila oštra prema Barbari. Rekla je da glumata i dala joj dva boda. Jedan bod dobila je Zorici jer ne govori istinu u lice.





Ne može da zaustavi suze! Pogledajte ko je najteže podneo Anto...

Ne može da zaustavi suze! Pogledajte ko je najteže podneo Antonov odlazak. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 2. listopad 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:18