SRAMOTAN ISTUP

Kapetan Dragan veličao atentatora na Đinđića: ‘On je pošten i častan čovjek, ništa nije dokazano‘

Ovo nije prvi put da osobe bliske vlasti brane izvršitelje atentata na premijera Srbije Zorana Đinđića.

Dragan Vasiljković

 Tom Dubravec/Cropix/Cropix

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, osuđeni ratni zločinac i bivši zapovjednik paravojnih jedinica SAO Krajine 90-ih godina, gostovao je jutros na TV Pinku, koji je u vlasništvu Željka Mitrovića, te je tom prilikom branio Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen za ubojstvo srpskog premijera Zorana Đinđića, govoreći da nije kriv, javlja Nova.rs.

Voditeljica Jovana Jeremić, poznata po kontroverznim izjavama i otvorenoj podršci predsjedniku Vučiću, ugostila je u povodu obljetnice atentata osuđenog ratnog zločinca koji je vrlo otvoreno branio osobu koja je osuđena za ubojstvo Đinđića.

- Govorimo o Šveđanima koji su osudili njih dvoje na doživotni zatvor i pustili su ih nakon sedam godina zbog dobrog vladanja. Zvezdan ima perfektno vladanje. Još jednu stvar ne možete reći, aludirate da je Zvezdan bio među kriminalcima. Zvezdan je častan i pošten čovjek. Mi stvarno imamo toliko nerazjašnjenih pitanja vezano za Zvezdana Jovanovića. Nemamo motiv, nemamo sredstvo i nemamo način na koji je to napravljeno, rekao je Vasiljković.

Ovo nije prvi put da osobe bliske vlasti brane izvršitelje atentata na premijera Srbije Zorana Đinđića.

Podsjetimo, Zoran Đinđić ubijen je 12. ožujka 2003. godine na ulaznim vratima zgrade Vlade Srbije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:22