NOVI ROĐENDAN

Kamera snimila zastrašujući trenutak, muškarac za dlaku izbjegao smrt: ‘Taj ogroman disk je letio prema meni!‘

Srećom, nitko nije bio ozlijeđen u nesreći, iako se Reimche već oprostio sa životom

Disk pile za rezanje betona koji se zaletio u vrata trgovine

 Screenshot/youtube/

Nadzorna kamera trgovine u Oregonu snimila je nevjerojatan trenutak u kojem je kupac Shane Reimche za sekundu izbjegao potencijalne teške ozljede zbog diska pile za rezanje betona koji se otkinuo s obližnjeg gradilišta i "doletio" prema njemu, javlja CNN.

Disk pile zabio se u zid trgovine u gradu Eugene, odmah pored vrata, samo sekundu nakon što je Reimche zatvorio vrata za sobom. Srećom, nitko nije bio ozlijeđen u nesreći, iako se Reimche već oprostio sa životom, jer je bio uvjeren da je "stiglo njegovo vrijeme".

- Ulazio sam u dućan i još sam držao kvaku na vratima kad sam odjednom sam čuo glasan udarac i vikanje u blizini. Stvorio se oblak dima, vidio sam radnika kako pada u jamu i ogroman disk koji leti prema meni. Sigurno ne bi preživio ni da me taj disk samo dotaknuo - rekao je Reimche.

Prodavač u trgovini je čuo zvuk "metala koji se rola po parkingu", ali kad je pogledao snimke nadzorne kamere, na njima još nije bilo ničega.

- Odjednom smo čuli glasan udarac, nakon čega se doslovno cijela trgovina zatresla - prisjeća se.

Jedan od radnika na gradilištu rekao je za CNN da se disk mogao otkinuti zbog dva razloga - ako je nedostajao neki vijak ili zbog greške u korištenju. Tvrtka koja provodi građevinske radove trenutno istražuje uzrok nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 18:48