KRAJNJE NEPROFESIONALNO

KAKAV GAF HOTELSKOG DJELATNIKA Dao ključeve skupocjenog Ferrarija pogrešnom čovjeku: 'Nije me bilo briga kad sam skužio da neću dobiti napojnicu'

 
Ilustracija
 REUTERS

Vlasnik 300 tisuća dolara vrijednog Ferrarija tuži odmaralište Marriott International na Floridi zbog toga što je djelatnik koji parkira aute dao ključeve njegovog auta jednom mladiću kako bi impresionirao mladu damu koju je tek sreo.

James 'Skip' Fowler (73) parkirao je svog žutog 458 Italia Spidera ispred odmarališta kako bi prisustvovao odvjetničkom skupu koji se održavao u St. Petersburgu.

Automobil je tamo bio parkiran više od 12 sati prije nego li se pojavio izvjesni Levi Miles (28). Miles je bio u društvu mlade dame Chloe Rimmer koju je tek upoznao pa ju je želio impresionirati tvrdeći kako je Ferrari njegov. Došao je do djelatnika i rekao kako je ostavio potvrdu u autu te da će ga kasnije vratiti. Djelatnik nije previše obraćao pažnju jer je, prema njegovim riječima, 'skužio da neće dobiti napojnicu'.

Snalažljivi Miles tako je uživao u vožnji s Rimmer sve dok ga nisu zaustavili policajci jer mu nisu radila stražnja svjetla. U policijskom izvještaju piše kako je vozač imao 'teškoća' pri upravljanju vozilom, a ubrzo su saznali i zašto. Pretragom je pronađen kokain, a mlada dama kod sebe je u torbici imala i marihuanu.

Miles je priznao da Ferrari nije njegov, te da je samo želio impresionirati djevojku, no odbija optužbe za krađu.

- Djelatnik hotela mi je sam predao ključeve - kazao je policiji Miles, prenosi AP.

Kako bilo, Miles je ipak optužen za posjedovanje kokaina, te vožnju pod utjecajem opijata, a nije imao ni vozačku dozvolu. Njegova suputnica bit će pak optužena za posjedovanje marihuane.

No pravi pakao tek se sprema nepromišljenom djelatniku odmarališta. Vlasnik Ferrarija odlučio je tužiti i njega i hotel zbog nemara, te svih troškova koji su uslijedili dok mu nisu vratili njegov automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 23:29