BEOGRADSKI MONSTRUM

'KADA OSJETIŠ BOL, NEMOJ PLAKATI KAO KUČKA' Jeziva poruka ubojice srpske studentice na Facebooku

Vaskrsije je nakon ubojstva, zapalio stan žrtve, zaključao vrata i otišao
 Facebook

NOVI SAD - Kada osjetiš bol, nemoj plakat' kao kučka, napisao je na Facebooku osumnjičeni Vaskrsije Vrekić (29) u subotu, na dan kada je brutalno ubio Mariju Cimbal (24), studenticu iz Novog Sada, javlja srpski Blic.

Vaskrsije je nakon što je počinio zločin, zapalio stan žrtve, zaključao vrata i otišao.

Uhićen je dva dana nakon ubojstva te priznao da je na dan u bojstva bio u Marijinom stane te po odlasku uzeo ključ od stana, no nije htio otkriti i detalje brutalnog ubojstva.

Obdukcijom je potvrđeno da je djevojka već bila mrtva kada ju je ubojica zapalio. Njeno izgoreno tijelo pronađeno je u krevetu, a oko vrata joj je ostala zavezana marama, kojom je vjerojatno i zadavljena.

Policija sumnja kako bi motiv ovog zločina mogao biti koristoljublje, jer je osumnjičeni navodno nekoliko puta od žrtve posuđivao novac.

Navodno u posljednje vrijeme Vaskrsije nije nigdje bio zaposlen, a i do sada je često mjenjao poslove.

Marija je kćer bivšeg nogometaša 'Vojvodine' Tibora Cimbala. Djevojka je sama živjela u Novom Sadu, dok su njezini roditelji ostali u Francuskoj.

Njezine kolege s fakulteta i prijatelji su u šoku.

- Bila je neiskvarena i draga djevojka. Nedavno sam bio s prijateljem kod nje u stanu. Jako me potreslo kad sam čuo što joj se dogodilo. Ne mogu zamislit kakav je to čovjek koje je tako brutalno ubio Mariju, ispričao je njezin prijatelj Dragan Stanić, javlja srpski Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 14:07