IMALA JE PLAN

KAD JU JE CLINTON ODBACIO, LEWINSKI JE NAŠLA NOVI CILJ - SINA J.F. KENNEDYJA Pikanterije iza skandala

Monica je navodno vjerovala da, ako je uspjela zavesti predsjednika Amerike, može zavesti apsolutno svakoga

Nakon što je shvatila da tadašnji američki predsjednik Bill Clinton nikada neće ostaviti svoju suprugu Hillary, Monica Lewinsky bacila se na novi cilj, prenio je Daily Mail pozivajući se na izvore National Enquirera.

Njezina nova meta bio je sin ubijenog američkog predsjednika Johna F. Kennedyja i Jackie Bouvier Kennedy - izdavač i odvjetnik John F. Kennedy Jr. (koji je kasnije, 16. srpnja 1999. godine, poginuo u avionskoj nesreći zajedno sa svojom suprugom Carolyn Bessette Kennedy i njezinom starijom sestrom Lauren).

Monica Lewinsky, prenose mediji, imala je i plan kako osvojiti JFK-a mlađeg. Naime, tadašnjem savjetniku predsjednika poslala je pismo u kojem ga je molila da joj srede posao u magazinu George, političkom mjesečniku kojeg je JFK Jr. bio suosnivač.

Veze iz Bijele kuće

Dotično pismo pronađeno je zajedno s prošli tjedan objavljenom snimkom razgovora s Billom Clintonom, u kojoj je predsjednika pokušala nagovoriti da se potajno sastanu, a za koju se mislilo da je uništena nakon što je njihova afera izbila na vidjelo. Kao i za snimku, i za pismo se vjerovalo da je nestalo s lica zemlje.

- Jednom kad je Monica shvatila da Bill nikada neće ostaviti Hillary, da ne staje u njenu obranu i da više nikada neće s njom progovoriti ni riječ, ona je očajnički pokušala iskoristiti svoje veze u Bijeloj kući kako bi ‘uhvatila’ Johna - tvrde upućeni u materiju.

Pismo savjetniku

- Bila je uvjerena da će ga lako odvući u krevet - dodaju i tvrde da je Monica vjerovala da, ako joj je pošlo za rukom zavesti predsjednika Sjedinjenih Američkih Država, onda može zavesti apsolutno svakoga.

Monica, dakle, nije bila zadovoljna svojim poslom u Pentagonu, pa je zato Clintonovom osobnom prijatelju i savjetniku Vernonu E. Jordanu 5. studenoga 1997. napisala pismo u kojem ga je molila da joj pomogne pri pronalsku posla u New Yorku.

‘Njena iduća ljubav’

Navela je nekoliko potencijalnih “radnih mjesta iz snova”, uključujući i mjesto producentice na televiziji, ali je posebno naglasila, većim slovima: “Bilo što u magazinu George”. Na taj način, prenose mediji, vjerovala je da će s vremenom postati prijateljica s Johnom i, na kraju, kao konačni cilj - njegova ljubavnica.

- Očito je živjela u iluziji, ali je u to vrijeme stvarno vjerovala da će on biti njezina sljedeća ljubav - pričaju znalci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:20