SLUČAJ SANDULOVIĆ

Javila nam se kći srbijanskog oporbenjaka, poslala i slike krvave odjeće: ‘Ovo je naručio Vučić. Odlučili su ga ubiti‘

Navodno je paraliziran, a ima brojne tragove i ozljede koje sugeriraju nedavno premlaćivanje

Nikola Sandulović

 Twitter/

Nakon što su agenti BIA-e (Bezbednosno-informativna agencija) ušli su u beogradsku rezidenciju Nikole Sandulovića, predsjednika Republikanske stranke, te ga odveli "na ispitivanje", političar je završio na Jedinici intenzivnog liječenja. Navodno je paraliziran, a ima brojne tragove i ozljede koje sugeriraju nedavno premlaćivanje.

- Sve se čini kao da je opet otrovan vojnim nervnim otrovom! - kazala je njegova kćerka Klara, koja je zbog cijele situacije hitno napustila Split, gdje je došla proslaviti Božić i Novu Godinu s obitelji, piše Slobodna Dalmacija.

Zatim se pak Klara javila s novim informacijama.

- Sad smo stigli iz Niša, gdje je tata trebao biti prebačen na saslušanje. Ali to se nije dogodilo jer su liječnici iz zatvorske bolnice inzistirali da on nije u stanju biti transferiran bilo gdje. Tužitelj je inzistirao da mu se produži pritvor na 30 dana, što je i napravljeno. To je zločin protiv ljudskih prava, orkestiran i naručen osobno od strane Vučića. Oni su ga odlučili ubiti.

Poslala nam je i slike njegove odjeće nakon, kako kćer kaže, otmice uslijed koje su ga tukli pet sati.

image

Tragovi krvi na odjeći

Privatni Album/

- Mi ćemo se naravno žaliti i ovo će biti teška borba. Nećemo odustati. Uništiti ćemo ih u međunarodnoj zajednici - poručila je Klara.

Dodala je da ne znaju ni je li Sandulović živ jer se sve krije i drži u tajnosti, kako javnost ne bi vidjela u kakvom je on stanju, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 14:02